Sony Centar koji se nalazi u tržnom centru Ušće na drugom spratu, proslavio je svoj prvi rođendan.  Proslavi su prisustvovali predstavnici lokalne kancelarije Sonyja, partneri i novinari.

“Nakon samo godinu dana poslovanja u Beogradu, Sony Centar postao je najposećeniji u regionu, zahvaljujući inovativnim Sony proizvodima, ali i ljubaznim i stručnim prodavcima, koji pomažu kupcima pri izboru i odgovaraju na sva njihova pitanja. Budući da Sony Centar ima ekskluzivno pravo da prvi predstavi uređaje na našem tržištu, ovo je idealna destinacija za sve one koji žele da saznaju šta je najnovije iz Sony ponude” – rekao je Nebojša Popovski, menadžer prodaje u Srbiji.

U Sony Centru su predstavljeni uređaji koji su osvojili ovogodišnje EISA nagrade, od 3D televizora BRAVIA KDL-55HX850, pa preko fotoaparata Cyber-shot DSC-HX20V. Od noviteta predstavljeni su Sony akciona kamera HDR-AS15, kao i personalne 3D naočare HMZ-T2. Preporučujemo i vama da posetite Sony Centar i uverite se u kvalitet novih proizvoda ove renomirane kompanije.

_DSC7239_sml_DSC7232_sml_DSC7248_sml_DSC7243_sml