Poseta CES sajmu u organizaciji ambasade SAD

Ambasada SAD organizuje zvaničnu delegaciju iz Srbije koja će posetiti međunarodni sajam 2016 CES (Consumer Electronics Show), koji će se održati od 6. do 9. januara 2016. u Las Vegasu, u državi Nevada.

CES je najveći svetski trgovinski sajam u industriji potrošačke elektronike koja obuhvata od 3D štampanja, fitnesa, gejminga i pametnih domova, do bežičnih uređaja i još mnogo toga. Uvrstite sebe među preko 165.000 profesionalaca, uključujući više od 45.000 inostranih posetilaca iz 150 zemalja, za koje se očekuje da će posetiti CES 2016. Sa više od 3.600 izlagača koji predstavljaju najnovije i inovativne proizvode iz oblasti potrošačke elektronike, CES je mesto svetskog okupljanja inostranih delegata radi pronalaženja budućih partnera i završavanja poslova. Uvrstite ovaj svetski poznati trgovinski događaj u vaš portfolio i pomozite vašim ICT klijentima, velikim ili malim, da unaprede svoje poslovanje predvodeći delegaciju na CES 2016. Maksimizujte vrednost CES iskustva za vas i vaše delegate i iskoristite brojne prednosti koje su vam na raspolaganju kroz CES Delegation Program. Molimo vas da posetite www.cesweb.org za najsvežije informacije o sajmu.

CES International 2016 je deo međunarodnog programa trgovinskog odeljenja SAD, koja zvaničnim delegatima pruža sledeće prednosti:

– Onlajn sistem za registraciju i besplatna registracija; besplatna Exhibits Plus ulaznica za sve članove IBP delegacije.
– Brifinzina licu mesta.
– Spisak izlagača koji izvoze ili pokazuju interesovanje da izvoze u vašu zemlju ili region.
– Prilika za zakazivanje susreta sa izlagačima – upoznajte nove snabdevače za SAD: CES 2014 je okupila preko 3.600 snabdevača.
– Pristup resursima u međunarodnom poslovnom centru (International Business Center) i drugi vidovi logističke podrške (korišćenje prostora za sastanke, Wi-Fi mreže, računara, osveženja itd).
– Pozivnica za međunarodni matchmaking prijem na dan otvaranja CES sajma.
– Prilika da putujete sa drugim profesionalcima iz industrije potrošačke elektronike iz vaše zemlje.

Ukoliko biste želeli dodatne informacije ili imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom posetom molimo vas da kontaktirate gospođu Zoricu Mihajlović na telefon +381 65 3848990 ili e-mail zorica.mihajlovic@trade.gov

Za više informacija o Las Vegasu kao turističkoj destinaciji molimo vas da posetite www.vegas.com.

CES_logo