Pioneer Electronics je poceo sa isporukom elitnog modela univerzalnog audio plejera sa oznakom DV-47A sposobnog za reprodukciju DVD-Audio, multikanalnih SACD, DVD-Video, CD, CD-R, CD-RW i MP3 diskova. Dodatne mogucnosti ovog plejera ukljucuju procesiranje 192kHz/24-bit signala, zatim 12-bitni video D/A konvertor, Legato Pro Conversion, ‘PureCinema progressive scan’, i Dolby Digital i DTS dekodere integrisane na samoj ploci. Model DV-47A je prvi Pioneer-ov plejer koji moze da podrzi SACD u svom ‘pravom’ formatu, za razliku od prethodnih plejera koji su konvertovali SACD diskove bazirane na DSD kodiranju u PCM format.
Mogucnosti povezivanja ovog uredjaja ukljucuju sestokanalne i dvokanalne analogne audio izlaze, S-video, kompozitne i komponentne video izlaze, kao i opticki i koaksijalni digitalan izlaz. Oklop samog uredjaja ima dva sloja dizajnirana tako da umanje sum izazvan vibracijama.
Pioneer-ov Elite DV-47A prodaje se po ceni od 1200$ i ima dvogodisnju garanciju. Vise informacija potrazite na zvanicnom sajtu Pioneer-a.