JVC je odlucio da ovog proleca napadne trziste kucnog bioskopa, sa proizvodnom linijom koja ce ukljuciti i DVD plejere, AV pojacala i TV uredjaje. Model HM-VDR10EK DVD-R/RAM/Audio dek predvodi seriju DVD plejera. Ovaj uredjaj bi trebao da se pojavi u prodaji u maju sa cenom od priblizno 1000 funti. DVD-Audio temu nastavlja elegantni uredjaj sa oznakom XV-NA7 i cenom od 300£. Sve nove masine imace mogucnost reprodukcije CD-R/RW i MP3 kodiranih diskova. Kompanijin opseg AV pojacala zadrzava proslogodisnji RX-DP10R. Svi novi modeli posedovace Dolby Prologic II pored uobicajenog Dolby Digital i DTS dekodiranja. Izlazna snaga serije pojacala pocinje sa 80Wx5 za model RX-DV3R i nastavlja se sve do modela RX-DP10R sa 130 vati na sedam kanala.
Takozvani ‘all-in-one’ sistemi kucnog bioskopa su doneli veliki uspeh za JVC i ove godine postoje tri noviteta. Model TH-A5R se vec nalazi u radnjama (400£) i kao samostalan DVD plejer moze reprodukovati CD-R/RW i MP3 diskove. Snaga sistema iznosi 35 vati na pet kanala sa dodatnih 60 vati za potrebe subwoofer-a.
JVC je napravio i siroku ponudu TV uredjaja u kojoj se mogu pronaci i ‘flat’ ekrani i surround sistemi, ali ipak model AV-32HD25EJS sa cenom od 15000£ predstavlja pravu zvezdu. Ovaj set opremljen Dolby Digital formatom ima HD PAL sistem, a njegovo pojavljivanje ocekuje se u oktobru.