Na tekućem IFA sajmu u Berlinu, Onkyo je predstavio četiri nova uređaja iz serije dvokanalnih proizvoda. Integrisano stereo pojačalo A-9070 odlikuje se standardnim kućnim dizajnom i nešto većom visinom kućišta, što se poklapa sa deklarisanom masom od preko 18 kilograma. Snaga iznosi 75 vati po kanalu, u punom opsegu i pri otporu od osam oma, uz izobličenja T.H.D. od 0,05 odsto, a uz masivno napajanje smeštena su četiri elektrolitska kondenzatora kapaciteta po 15 hiljada mikrofarada. Pojačalo je izvedeno u paralelnom push-pull dizajnu, uz primenu patentiranih Onkyo tehnologija kao što su AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology), DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry), HICC (High Instanteneous-Current Capability) i mnoge druge. A-9070 je opremljen sa četiri linijska ulaza (uključujući gramofonski mm/mc), jednim izlazom za snimače, kao i priključcima za pretpojačalo i izlazno pojačalo (pre out/main in). Tu su i zvučnički terminali za dva para zvučnika, ali i veoma traženi digitalni ulazi – dva koaksijalna i jedan optički. Iza ovih ulaza, zaduženi za digitalno-analognu konverziju, nalaze se dva 192 kHz/24-bitska čipa Wolfson WM8742, po jedan za svaki kanal.
Kao par za novo pojačalo predviđen je CD plejer C-7070, koji ima mogućnost reprodukcije CD-A, MP3 i WMA formata sa diska ili preko USB porta. Mehanizam diska izrađen je od livenog aluminijuma, sa krutom šasijom debljine 1,6 milimetara, štampanom pločom na elastičnim osloncima i posebnim nožicama koje umanjuju vibracije. U unutrašnjosti se nalazi par 192 kHz/24-bitskih čipova Wolfson WM8742, a plejer je težak nepunih 6,5 kilograma.
Treći član nove postave nosi oznaku T-4070 i predstavlja FM/AM/DAB/DAB+/Network tjuner. Elegantnog izgleda i sa velikim matričnim ekranom, ovaj tjuner omogućava memorisanje četrdeset FM/AM radio-stanica i isti broj DAB/DAB+ stanica. DLNA-sertifikovano mrežno povezivanje obezbeđuje pristup hiljadama radio-stanica na internetu, ali i online servisima kao što su Napster, Spotify, vTuner, Aupeo! i mnogi drugi. Dodatno, T-4070 funkcioniše i kao mrežni plejer, te omogućava reprodukciju AAC, FLAC, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA i WMA Lossless datoteka sa lokalne mreže. Za digitalno-analognu konverziju zadužen je već pominjani par Wolfson WM8742 (jedan po kanalu), a pored Ethernet porta i analognog audio izlaza, zadnja strana sadrži koaksijalne, optičke i AES/EBU digitalne izlaze.
Konačno, integrisano pojačalo A-9000R pripada prestižnoj "R" klasi, koja nam je odranije poznata po sjajnom pre/power tandemu P-3000R/M-5000R i CD plejeru C-7000R. Vizuelno, ali i po opremljenosti, novi integralac je veoma sličan modelu A-9070. Očekivano, ključne razlike se nalaze ispod poklopca, pa tako A-9000R sadrži kvalitetnije unutrašnje komponente i četiri kondenzatora od po 18 hiljada mikrofarada, dok je deklarisana snaga zadržana na istom nivou – 75 vati po kanalu. Pored koaksijalnog i optičkog, sada je tu i AES/EBU digitalni ulaz, kao i USB port sa asinhronim prenosom. Najavljene cene za A-9070, C-7070, T-4070 i A-9000R iznose 900, 450, 700 i 1300 funti, a u audio-salonima se očekuju tokom oktobra.