Idea Knockout 2018

Early-bird prijave traju još kratko – osvojite putovanje u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2019 tehnološkom idejom. Besplatno se prijavite na Bugovo takmičenje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smeštaj i dve povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svetskom sajmu novih tehnologija!

Nakon velikog uspeha prethodna četiri Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobedničkih timova, startupa MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio da ove godine upriliči jubilarno peto izdanje najuzbudljivijeg regionalnog takmičenja tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2018 održaće se 27. septembra 2018. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posetioce, a timovi koji se prijave na takmičenje boriće se za hotelski smeštaj (šest noćenja) i dve povratne aviokarte za Las Vegas za vreme trajanja CES-a 2019, besplatne vožnje Uberom tokom boravka u SAD-u i nešto još vrednije – izlagački štand na Eureka Parku, delu CES-a koji je rezervisan isključivo za najbolje startupe na svetu. Early-bird prijave koje podrazumevaju potpuno besplatno učestvovanje u takmičenju traju još kratko, do 15. jula, pa požurite s prijavom svog tima!

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2018 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internet-servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li firmu ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svetski uspeh! Prijava se obavlja putem web-stranice takmičenja, ideaknockout.com, gde su objavljeni i detaljni kriterijumi. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu biće u prilici da osvoje i druge vredne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2019.

Uz sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2018 dobiće i izlagački prostor tokom samog takmičenja, kao i zagarantovanu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a), a pobednički tim će biti detaljno propraćen u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja i tokom nastupa na CES-u 2019. Idea Knockout 2018 održaće se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori takmičenja su i HUB385, Uber, Algebra, Zagrebačka banka i Nissan.

I ove godine, žiri Idea Knockouta će ostati neotkriven do samog održavanja takmičenja 27. septembra 2018. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljaće ambasada SAD-a u Zagrebu, čiji je Trgovinski ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2019 održaće se od 8. do 11. januara 2019. u Las Vegasu u SAD-u, a kratki video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta pogledajte ovde:

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2019 i postanite globalna preduzetnička zvezda!