HONOR Magic serija dovela do značajnog porasta u Evropi

Kompanija Conterpoint je objavila svoje novo istraživanje u kom su naznačili da je kompanija HONOR unapredila tržišni trend i naglasili su njihov brzi  rast i posvećenost na ključnim prekomorskim tržištima uključujući Evropu, Bliski istok i Latinsku Ameriku. Više informacija možete pronaći na sledećem linku: https://www.counterpointresearch.com/honor-bucks-market-trend-fast-overseas-expansion/

Zahvaljujući rastućem portfoliju i partnerstvima sa velikim operaterima kao što su Three (UK) i Orange i SFR  (Francuska), HONOR je zabeležio rast od 400% u Evropi i dobro je pozicioniran sa odličnim recenzijama HONOR Magic5 Pro i HONOR Magic Vs telefonima.

U budućnosti, Conterpoint predviđa stabilan rast kompanije HONOR, posebno na ključnim tržištima kao što su Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Meksiko, Kolumbija, Peru i pojedine zemlje na Bliskom istoku.

Kompaniju HONOR čekaju noviteti iz N serije, a 6. jula u Parizu biće zvanično lansiranje HONOR 90 modela.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured