surferlola Posted July 3, 2024 Report Posted July 3, 2024 1 sat ranije, Mingus,Mingus said: CC paket cena 200din post ekspres 340.Nove cene CC paket 340 a post ekspres 420.Ovo su najnize cena tezine do 1kg. ? Hvala Minguse što nas obaveštavaš!! Quote
sondek Posted July 8, 2024 Report Posted July 8, 2024 Nije za utehu, al ume da zaglavi posiljka i u drugim zemljama. Ćerka na raspust stigla, ali ne i ploče... Zakasnile 10 dana, taman da odu nazad u UK. ? Btw. Postarina iz UK za Češku duplo manja, nema poreza i carine. Quote
Mingus,Mingus Posted August 28, 2024 Report Posted August 28, 2024 Ivan Bonačić Kraken Ivan Bonačić Dream Aviary Quote
Mingus,Mingus Posted September 6, 2024 Report Posted September 6, 2024 Odlicno reizdanje sjajan zvuk. Quote
Mingus,Mingus Posted September 24, 2024 Report Posted September 24, 2024 Matej Deronjić, Žiga Golob, Krunoslav Levačić – Sunrise Sundown Quote
Mingus,Mingus Posted October 5, 2024 Report Posted October 5, 2024 Frank Zappa Chunga's Revenge Quote
Mingus,Mingus Posted October 11, 2024 Report Posted October 11, 2024 Azra,staro i novo izdanje.Staro kao novo ako je ikad i slusano.Kupio pre deset godina i stoji.Kada sam nedavno pustio nova ploca jedva usla na disk gramofona kao nova. Quote
mdragoslavm Posted November 11, 2024 Report Posted November 11, 2024 On 11. 10. 2024. at 11:57, Mingus,Mingus said: Azra,staro i novo izdanje.Staro kao novo ako je ikad i slusano.Kupio pre deset godina i stoji.Kada sam nedavno pustio nova ploca jedva usla na disk gramofona kao nova. Kakvo je novo izdanje? Quote
Mingus,Mingus Posted November 14, 2024 Report Posted November 14, 2024 Posle mnogo godina a i decnija muzka moje mladosti Quote
Mingus,Mingus Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 Stiglo iz Japana.Odlicno upakovano.Ploca u posebnom kartonu sa unutrasnjom kesom.Sjajna ploca i snimak. https://www.cdjapan.co.jp/ Quote
aleksakg Posted December 2, 2024 Report Posted December 2, 2024 Gotovo svaki dan neka kupovina, uključujući i velike pakete klasike za male pare (Limundo). I The Art Pepper Quartet iz 1958. god. - skupo plaćeno lathe cut izdanje, mint stanje i ploče i omota. Ali jbg, na fotografiji je bio samo omot (Tampa Records izdanje) ali ne i ploča... Pouzdano znam da prodavac nije neki poznavalac ploča pa se nisam žalio. Unutra su i neki papiri japanski... ali label nema veze ni sa omotom ni sa Japanom... japanski pirati : ) Bar su mogli i label da odrade kao na originalnom izdanju. Razočaran sam što je moja sumnjičavost u sve i svašta splasnula tokom licitiranja. A i Japancima. Post ostaje bez fotografija, da ostane prostora da Mingus, Mingus doda još neku fotografiju kupljenog. ? Quote
Recommended Posts