Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 sat ranije, Mingus,Mingus said:

CC paket cena 200din post ekspres 340.Nove cene CC paket 340 a post ekspres 420.Ovo su najnize cena tezine do 1kg.

?

Hvala Minguse što nas obaveštavaš!!

Posted

Nije za utehu, al ume da zaglavi posiljka i u drugim zemljama. Ćerka na raspust stigla, ali ne i ploče... Zakasnile 10 dana, taman da odu nazad u UK. ? Btw. Postarina iz UK za Češku duplo manja, nema poreza i carine. 

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

101.jpg

100.jpg

Ivan Bonačić

Kraken                                                                

Ivan Bonačić

Dream Aviary                                                    

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 11. 10. 2024. at 11:57, Mingus,Mingus said:

Azra,staro i novo izdanje.Staro kao novo ako je ikad i slusano.Kupio pre deset godina i stoji.Kada sam nedavno pustio nova ploca jedva usla na disk gramofona kao nova.

DSC-1711.jpg

Kakvo je novo izdanje?

• 2 weeks later...
Posted

Gotovo svaki dan neka kupovina, uključujući i velike pakete klasike za male pare (Limundo).

I The Art Pepper Quartet iz 1958. god. - skupo plaćeno lathe cut izdanje, mint stanje i ploče i omota. Ali jbg, na fotografiji je bio samo omot (Tampa Records izdanje) ali ne i ploča... Pouzdano znam da prodavac nije neki poznavalac ploča pa se nisam žalio. Unutra su i neki papiri japanski... ali label nema veze ni sa omotom ni sa Japanom... japanski pirati : ) Bar su mogli i label da odrade kao na originalnom izdanju. Razočaran sam što je moja sumnjičavost u sve i svašta splasnula tokom licitiranja. A i Japancima.

Post ostaje bez fotografija, da ostane prostora da Mingus, Mingus doda još neku fotografiju kupljenog. ?