Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koje pojaco kupiti sa dodatkom za strimovanje muzike, 150-200Wati na 4 oma (moon,hegel,electrokompaniet,naim...) i upariti sa zvucnicima do 300wati ,podnostojecim

(dynaudio,focal,B&W, Sonus faber ...) Prostorija je do 25m2 a muzika dzez,rok,progresivni rok.Budzet do 10000evra.Uslov je da se sistem moze kupiti kod nas.

Posted
1 sat ranije, SUROKVL said:

SpendorA7 i HEGEL H39O 

Pišeš nulu k'o neki advokat iz Surdulice kad kuca žalbu na pisaćoj mašini, pa kuca slovo "O" umesto broja...:lol:

• 3 weeks later...
Posted

NUK sa LPS-om + AI novi dac  + AI preamp + AI ICEpower snagaš 2x600W + zvučnici po ukusu Spendor D7.2 ili Dyanaudio Evoke 50 ili Wharfedale Linton koji je baš povoljan ali ne znam da li ga PLAYER uvozi 

kablovi napajački i interkonekti by Tozmood , zvučnički napraviš sam , USB FTA 

Naslušaćeš se muzike i ima da ti ostane para za letovanje i možda zimovanje ....

Posted

Nažalost trenutno nemam vremena baš na pretek jer se spremam za daleki put ali ukratko :

Za AI uređaje imate sve na :

http://acousticinvader.com/

O preampu , dac-u i snagašu smo dosta pričali na forumu pa malo pretražite

Za NUK sa LPS može da pomogne neko od članova npr @Zexx ako se ne varam ...

za kablove koje sam preporučio su odgovorno naši članovi ...

Posted
9 sati ranije, Jovica said:

Planiram da konacno cujem hegel 190 i Spendor D7.2.Kakvo je vase misljenje izmedju ovog sistema i Moon Neo 340i D3PX sa Evoke 50.

Evo idealne prilike iako mi ne odgovara :)

A propos predloga za Wharfede Linton, to su pet puta jeftiniji zvucnici od Spendor D7.2 i Dynaudio Evoke 50 te u tom drustvu ne samo da nemaju sta da traze vec dovode u pitanje i kredibilitet predlagaca.

Cak su i Acoustic Invaider pretpojacalo i snagas totalni overkill za predlozeni Linton.

Njima bi vise pasovao neki integralac reda velicine 1.000€ ili neki manji lampas tipa Jolida, Cayin...

Moje misljenje.

Posted
13 minutes ago, Sonichammer said:

A propos predloga za Wharfede Linton, to su pet puta jeftiniji zvucnici od Spendor D7.2 i Dynaudio Evoke 50 te u tom drustvu ne samo da nemaju sta da traze vec dovode u pitanje i kredibilitet predlagaca.

Cak su i Acoustic Invaider pretpojacalo i snagas totalni overkill za predlozeni Linton.

Njima bi vise pasovao neki integralac reda velicine 1.000€ ili neki manji lampas tipa Jolida, Cayin...

Moje misljenje.

Lintoni testirani sa 3x skupljim pojačalima od sebe , pričaš napamet ...

https://www.stereophile.com/content/wharfedale-linton-heritage-loudspeaker

pogledajte :

Power amplifiers: Line Magnetic LM-518 integrated amplifier (used as a basic amplifier), PrimaLuna ProLogue PremiumPass Laboratories XA25Rogue Audio Stereo 100

Posted

Ja od ovog posta na dalje sve sto @lalelala i @Sonichammer napisu u ovom medjusobnom prepucavanju brisem.

Posklanjacu i sve ovo do sad, svi smo shvatili da neki clanovi ne misle da ima smisla da pojacalo bude vise puta skuplje od zvucnika, ubediti se necemo. Smatrajte da imate usmene opomene, nemojte da imate pismene.

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Ajde ja ovo lepo da zakljucam, nikako "besplatna muzika" nije tema za high end... @Jovica Krstic moze da otvori temu o ovome u "Sta da kupim", ako to planira - ili ako ima neke ustiske moze da ih podeli ili... sta vec zeli. :)

Ako neko bude hteo da pise o legalno beplatnoj muzici ima tema za muziku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...