Jump to content


Jovica

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jovica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Planiram da konacno cujem hegel 190 i Spendor D7.2.Kakvo je vase misljenje izmedju ovog sistema i Moon Neo 340i D3PX sa Evoke 50.
  2. Naravno ,postoji mogucnost da prodam Nad c388 + mdc bluos 2,koji je kupljen u avgustu 2019god. u 4 audio i ima garanciju jos 18 meseci i kupim novo pojacalo sa dodatkom za strimovanje ,moze i odvojeno i par zvucnika ,iskljucivo na novo.Gramofon imam,cd plejer takodje ,mada sad slusam muziku iskljucivo na deezer.
  3. Od zvucnika koje sam cuo u Beogradu najvise mi se svidja zvuk Bowers&wilkins 702 s2 kod Korata.Nameravam da ponesem pojacalo u Bgd i idem u Vox,Player,i Korato i probam sva tri zvucnika.Jasno je meni da su sva tri zvucnika ,"jaca " i ne bas kompatibilna sa Nad-om,ali ako sutra kupim jace pojacalo nebih menjao zvucnike.Da danas kupujem pojacalo kupio bih Electrocompaniet ECI 6DS,ali nisam imao niti znanja, niti iskustva ,a nema koga da pitas...a nisu male pare,a trgovci ko trgovci
  4. Zvuk jeste razlicitog karaktera,ali kod nas nisam nasao bolje.Navikao sam se na mekan zvuk ,jacu muziku a sad mi treba za 25m2 zvucnici koje cu da slusam sa 50% jacine pojacala.Slusam dzez,progresivni rock ...
  5. Kupio sam ih u 4audio,na njihov predlog.Sad je to svrseno.Sta dalje?
  6. Kupio sam pojacalo Nad c388 + mdc bluos 2 i trenutno ga slusam na starim zvucnicima OnkyoSC-770. Hteo bih da kupim nove zvucnike ,cena oko 4000 evra. Slusao sam Evoke 50, Focal aria 936, Bowers&wilkins 702 s2.Soba je oko 25m2. Interesuje me vase misljenje,savet.
×
×
  • Create New...