Jump to content


HP r15269nm driver


Kurajber

Recommended Posts

Probah da malo pustam flac sa you tuba preko gore pomenutog lap topa...Zvuk ok ali nazalost mono - radi samo jedan zvucnik...Moze li mala pomoc- predlog sta da se radi, pretpostavljam da je nesto oko drivera....OS windows 7 , 64 bita....Pojacalo Marantz  PM 80, Zvucnici JBL L 96...Hvala unapred

Link to comment
Share on other sites

12 sati ranije, Kurajber said:

Ono sto je sigurno sa drugih izvora tipa cd playera ili tunera radi ok....Sa desktop racunara radi ok ali je zvuk dosta losiji...

Ako si koristio isti analogni kabl za povezivanje (Y kabl sa bananciom i dva činča sa druge strane) onda je problem u ženskom konektoru na laptopu. Može biti i hladan lem na ploči u vezi sa konektorom ili je i sam konektor nešto oštećen. Pretpostavljam da si ga uboo u stereo izlaz za front speakers.

Obzirom da nisi jasno napomenuo vezu sa pojačalom ne može ni sa nekom sigurnošću da ti se odgovori.

Ako je veza digitalna, onda tu ima još podpitanja... Inače Mono na izlazu je skoro pa nemoguća opcija. Mono se čuje na oba zvučnika podjednako. Ti dobijaš stereo signal, ali samo jednog kanala.

Link to comment
Share on other sites

13 sati ranije, Kurajber said:

Ono sto je sigurno sa drugih izvora tipa cd playera ili tunera radi ok....Sa desktop racunara radi ok ali je zvuk dosta losiji...

 

Prvo probaj drugi kabal, da nije u njemu prekid ili loš kontakt sa džekom na laptopu. Meni se desilo da kabal od slušalica ima zvuk na oba kanala sa laptopa, a jedan kanal fali kad zabodem u mobilni.

Link to comment
Share on other sites

+1 za kabl, mada zvucne ne rade, one ne rade uopste uglavnom, nikada nisam video da ne radi samo jedan kanal osim u sledecim slucajevima:
- Zenski ulaz na laptopu se razlemio u jednom kanalu.
- Ulaz na laptopne pase lepo sa bananicom kabele, iz nekog razloga...pa ne dodiruje lepo deo jacka za drugi kanal i ne salje signal kroz isti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...