Jump to content


oridjinale

Članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About oridjinale

  • Birthday 12/22/1987

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

933 profile views

oridjinale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nema potrebe, dosta je privatizovati. Sve sto se privatizuje i dozvoli konkurencija da se medjusobno kolje mafijasi i oni koji teraju silu vrlo brzo ispadnu iz price jer oni koji saradjuju pobede. Cista teorija igara(https://en.wikipedia.org/wiki/Game_theory) u praksi, radi uvek i svud od pekara do fudbalskih klubova.
  2. Mislio sam vise na materijale od kojih su izradjeni posto vodjen nekom osnovnom logikom pretpostavljam da to utice na zvuk. Hvala ekipo na odgovorima.
  3. Koje sve razlike postoje u drajverima? Od cega se prave membrane i vesanja sta je sve bitno gledati kod drajvera a sta kod same kutije? Ima li neka tema koja veli nesto vise o tome?
  4. Srpski fudbalski savez je kaznjene zbog istih politickih provokacija koje su iznosili navijaci. To je trebalo da bude fudbalska utakmica a ne politicki protest. Ne znam zasto si ubacio cavica, kao da su to isti ljudi, ista organizacija i ista pravila. NIkakve veze sa ovim nema. Sport treba da bude sport i iskreno muka mi je od politizacije sporta. Bolje da se interesujemo za to sto nam je kompletna sportska organizacija u zemlji korumpirana od vrha do dna, sto se ne probijaju talenti nego vezisti, nego sto se cimamo jer su neki kromanjonci "provocirali" na svetskom prvenstvu. Jedan od rezultata takve korupcije jeste sto nismo izbacili dobru reprezentaciju pitaj boga koliko. I nemoj da me pogresno razumes, ne smatram ja da je ovo sto su oni radili normalno, ali sam debeli zastupnik da prvo sredjujes svoju kucu, pa onda skreces na to sto ti komsijin maslacak donosi seme.
  5. ahahahha ovaj treba da dobije dozivotni crveni
  6. Takodje su izrekli kazne i svajcarskoj. Obojici siptara su dali novcane kazne. Nemoj da smo nefer.
  7. ja mislim da ce mojim usima prijati sta god nakacim za pocetak jer mi je ovo prvi sistem, a trenutno slusam na nekim sonijevim sa linije. Uzecu u obzir i ove, citacu malo recenzije mozda se provozam pa poslusam hvala brate na savetima!
  8. E ekipo, pripremam se polako za zvucnike. Za jedno dve - cetri nedelje bi bio finasijski bezbedan da mogu i zvucnike da ispazarim. Cena od 100 do 150 evra, sta da gledam? Vec sam spominjao zelim bookshelf za sobu koja je 4x4 (malo preko ali je plafon malo nizi) trenutno mi mami pogled: https://www.kupujemprodajem.com/system-audio-1105-62307884-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Wharfedale-Diamond-8-3-61298267-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/B-W-cdm-2-62047889-oglas.htm
  9. Spusto je cenu i drugom pojacalu. https://www.kupujemprodajem.com/harman-kardon-hk-6500-62767058-oglas.htm?filter_id=224590233 Tako da ako doda samo 10 evra preko, moze da prodje jos bolje od mene. :)
  10. +1 ili kabl ili ono sto prima zvuk (ne secam se jel si proverio to)
  11. ja sam skoro kupio harmann kardon hk 6500 za 70 evra i nisam se pokajao nisam neki hifi ekspert ali eto
  12. +1 za kabl, mada zvucne ne rade, one ne rade uopste uglavnom, nikada nisam video da ne radi samo jedan kanal osim u sledecim slucajevima: - Zenski ulaz na laptopu se razlemio u jednom kanalu. - Ulaz na laptopne pase lepo sa bananicom kabele, iz nekog razloga...pa ne dodiruje lepo deo jacka za drugi kanal i ne salje signal kroz isti.
×
×
  • Create New...