Jump to content

mikeli74

Članovi
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

About mikeli74

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 01/24/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kraljevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ništa kod nas od Sansuia ne može da se nađe. Na KP je dosta loša ponuda. Svideo mi se jedan Pioneer sx838, o na osnovu onoga što sam o njemu našao na internetu može da posluži kao zamena za Marantz 2220b. Ipak mi je 700 eura povelika suma za risiver. Pioneer je oko 400 eura.
 2. Kupujem drveni wood case WC-22 za 22xx seriju Marantz risivera. Kontak telefon 0648056073
 3. Pojačalo i tjuner su u mint stanju, ekstra očuvani. Dosta snage uz topli zvuk je jedna od glavnih karakteristika ovog pojačala. Tjuner odlično hvata stanice. Cena kompleta je 230 eura Snaga pojačala je 65w. Dimenzije i pojačala i tjunera su 48x15x38 centimetara. Prodaje se samo u kompletu. Najviše bi mi odgovaralo lično preuzimanje, da ne razmišljam kako će ovaj komplet da prođe u transportu, i da se lično uverite u stanje uređaja. Ako se odlučite za ovakav vid preuzimanja, moguć je i dogovor oko cene. Kontakt PP poruke ili na telefon 0648056073
 4. Na mom 2220b je ta plastika pukla, pa sam morao da nesto improvizujem. Na svakom snimku na YT gde neko nešto radi oko bilo kojeg modela Marantza iz serije 22xx ta plastika je oštećena. Na koji model Samsuia kaonkretno da obratim pažnju? Kakvi su oni što se tiče zvuka? Slični Marantzu?
 5. Uh, veliki je ovo novac da bih se igrao. Ipak mislim da ću ići na neku jeftiniju i slabiju varijantu, tipa 2225 ili 2238. Do 300 evra. I da ga posle komplet refrešujem opet ću jeftinije i sigurnije da prođem.
 6. Rizik uvek postoji, pogotovo kada je jedan ovalo stari uređaj u pitanju. Hvala na odgovoru.
 7. Ja jesam ljubitelj Marantza, ali treba biti i realan kada je cena u pitanju. Hvala na odgovoru.
 8. Pozdrav! Hteo bih svoj Marantz 2220b risiver da zamenim za neki jači model. Konkretno me intetesuje Marantz 2250b. Ima par komada kod nas po oglasima, ali bih jedan izdvojio, jer je skoro osvežavan, menjani mu kondezatori, i ima wood case. U dosta dobrom je stanju i kozmetički. Cena mu je 700 eura. Da li jedan ovakav risiver vredi taj novac? Unapred hvala na odgovorima.
 9. Razmišljao sam i o tome, ali nema aplikacija za Android, već samo za Iphone.
 10. Ovde pretpostavljam da treba da ukucam MAC adresu rutera, što sam već i probao. Ali posle mi tražo korisničko ime i lozinku, a ne znam koji nalog da koristim. Na Vtuneru nema opcija za registraciju.
 11. Kako mogu da stupim u kontakt sa Savom?
 12. Na kutiju sam i mislio, ali sam pogrešno napisao.
 13. Hvala na linku. Kontaktiraću sutra ovog majstora. Ovde na slikama su samo stranice, a ja bi uradio komplet, stranice, gornju i donju stranu. Vidaću sa njim da li može da odradi komplet.
 14. Pozdrav. Uradio bih drvene stranice za moje vintage pojačalo i tjuner, pa ako može preporuka za nekog dobrog stolara koji bi to mogao kvalitetno da odradi.
×
×
 • Create New...