Jump to content

sena92

Članovi
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

About sena92

 • Birthday 12/30/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ruma

Recent Profile Visitors

937 profile views

sena92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. Goxco je naglasio 91+ i slazem se sa njim.Nisam siguran da taj denon moze bilo koje dynaudio da pokrene kako treba.Generalno Dynaudio ima dobre kutije ali traze dosta struje sto nisam siguran da ovaj Denon ima.
 2. dj.nik zatvori te prozore sto si otvorio da ne udje jos virusa! Jes da neces cuti nove detalje ali nema ni virusa!
 3. Delija ovo deluje fenomenalno..Verujem da tako i zvuci!!!
 4. sena92

  Naim 5si

  Mozda i neki Creek...
 5. Jedan glas za 6500. Meni deluje sumnjivije ovaj 6600!
 6. Ko pre devojci njemu devojka. Ali nisam ja uzeo pojacalo..
 7. Sta znam meni Denon deluje bolje odradjen ali to nista ne mora da znaci na zvucnoj strani..Mozda taj Harman bolje zvuci ili tebi bolje lezi...
 8. Jeste ja sam slusao sa Nadom C 352 i meni je to bila skroz ok kombinacija..
 9. Uz Nad Monitor audio. Bile su skoro na K.P. Monitor audio RS1 za 280 evra sa stalcima,te kutije su nekad bile moje i odlicno su svirale sa Nadom.
 10. Kibo nema druge nego da se potrudis i cujes oba pojacala i dones svoj sud ukoliko je to moguce tako..
 11. Verovatno si u pravu jer koliko sam video na netu da 980 bez "R" nema daljinske komande tako da je kolega Miskon verovatno mislio na taj sa" R"...
 12. Nebih tako generalizovao..Nisam rekao da Denon radi losa pojacala,to ni slucajno.Rekao sam da mi se taj 1500r nije dopao ili meni nije legao..Imaju Denon dobrih pojacala to je sigurno.
 13. Ivanp veruj da gresis te kutijice rade jako lepo..Slusao sam ih na Nadu c 352 dugo na Marantzu Pm 64 mkII i kratko na lampama sam ih slusao i to je radilo jako lepo.
 14. Pokusacu da docaram iako nisam bas najbolji u tom. Zvucna scena je bila totalno zbijena detalji sakriveni sve nekako zguzvano,grubo mislim da je prava rec.Mozda je do sinergije sa kutijama odkud znam.Napravljen je kao tenk sa dva trafoa i valja struju kao lud ali zvuk mi je bio naporan pogotovo za duze slusanje..Kod loudnesa jos gore bas je divljao i vodio svoju politiku,zvucna scena totalno sabijena nije imao ni sirinu ni dubinu...E sad mozda je i do sinergije..Kkutije su bile Monitor audio Rs1..
 15. Sansui Au 919 nikako ne spada u isti rang sa pomenutim Denonima a i navedenim Sony pojacalima.Denon Pma 1500r sam posedovao i nije me odusevio zvukom sa ukljucenim loudnesom znao je da ima nekontrolisan bas a i ovako mi se nije dopao zvucno,ostale Denone ne mogu da komentarisem jer nisam imao.Sony 707 sam imao kratko i mislim da je dobro pojacalo ali nije kao Sansui 919 koje nisam imao ali sam slusao kod prijatelja cesto..
×
×
 • Create New...