Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj Forum je, kao i svaki drugi, proizvod rada forumaša, a ne moderatora. Dakle, kad nešto ne valja, krivi su forumaši i, što su krivlji, to više vole da kritikuju moderaciju.

Mis'im, hajde da malo pogledamo sebe, a ne druge

Da, ali ne može se od ****** pita napraviti.

Htedoh reći, ne mogu moderatori od ****** pitu da naprave.

Ako je Forum loš, to je zato što smo mi loši.

Zanimljiv pogled.... sta bi rekao na primjer o drzavi u kojoj zivis i ljudima u njoj?

Moderacija "bira" ko ostaje a ko nestaje.

A kad malo razmislim, djelomicno si i u pravu, kad bi vi (pazi ne mi) prestali da podrzavate pojedine clanove zbog nekih usluga i objektivno pisali, ne bi bilo (tolikih) problema. Ali, nekom treba zalemiti/odlemiti, sastaviti, osvjeziti, kunstruisati, nabaviti, poslati,.... pa ne bi da se kace nego je Klimo Takojevic idol mnogih.

Posted

Ne delimiÄno, nego sam sigurno u pravu.

Ali, slaba je vajda od toga.

Nisam pratio forum godinu i po dana, baš zbog nezdrave atmosfere. Činilo mi se da sam pokušavao da je popravim, ali, moguće je da sam grešio u tome. Svako je sam sebi slepa mrlja.

Sad, kad sam se, kao, vratio, ne mogu viÅ¡e ovaj forum ni na koji naÄin da shvatim ozbiljno.

Posted

I eto već sam proÄitao toliko mudrih poruka u ovoj temi.

Dobro ,de opusti se sad malo.

Onako nije valjalo.Ajde probajte dva-tri meseca na ovaj "liberalniji" nacin pa ce te videti kako stoje stvari.U Aprilu sagledate stanje na forumu pa ako ne valja moze se opet menjati .

Posted

Pozdrav svima,

ObaveÅ¡tavamo cenjene Älanove foruma da krećemo sa novim sistemom ureÄ‘ivanja foruma.

To :thumbsup2.

Jos kad bi "pustili na slobodu" clanove koji su privremeno ili trajno "utamniceni" iz ideoloskih razloga i ubedjenja,a koji istinski nose u srcu HiFu.

E kud bi sreci mojoj bio kraj.Pritisnem plavu ikonu,otvori se forum,a u dnu 200 aktivnih clanova.

Blizi se Savindan,pravo vreme za pomirenja - abolicije.I predsednici drzava puste - aboliraju nekog "utamnicenog" s vremena na vreme sto ne bi i ti Ljubo pokazao dobru volju i pustio clanove koji se usamljeni pate po "susednim" forumima,a ovde bi imali sta da kazu.

Pre par dana videh na jednom od susednih foruma jedan bivsi clan - obozavalac Technics gramofona okacio sliku,a na njoj ploca i flasa sa nekom "rakijom".On je covek umetnik,slikar njega staviti na forum gde "mirise" tinol je isto ko da delfina ubacis u deciji bazencic,a ovde bi imao sta da kaze.Kao i mnogi drugi slicni njemu.

Dodje svakom "zuta minuta",ljudi smo.Cesto procitam "Covece sta ti bi da to kazes,a uzivo si gospodin covek".Valjda se sakrijemo iza ovih tastatura i monitora,pa kad prodje tezak dan,a takvih je u poslednje vreme puno,raspalimo da se praznimo na forumskim kolegama i kad "frka" prodje sramota nas je od samih sebe.

Ovakvi forumi su poslednja mesta gde se okupljaju ljudi koji "gaje" kvalitetne HiFi uredjaje i meni mnogo vaznije slusaju i predlazu za slusanje najbolju muziku koju je covek ikad komponovao i steta je da zbog neke gluposti ne cujemo neki dobar predlog za slusanje muzike ili opis dobrog muzickog uredjaja.

Pozdrav od Digitala.

Posted

Digital, svi koji su banovani su to i zaslužili. Bojim se da su neki novi način moderacije shvatili kao pokajnički, a to nam uopšte nije ideja.

Tema dalje nema smisla pa cu je zaključati.

• Ljuba unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...