pollux Posted January 5 Author Report Share Posted January 5 5 sati ranije, ab said: Не кажем да није оправдано али не читате поруке...Борис је јасно написао да је радознао како ће се звучници у тој ценовној категорији уклопити са остатком система. Bas tako, digitalni setup (streamer I dac) , analogni setup (gramofon I phono) , I pojacivacki deo su na nivou 10k eur svaki posebno, dok su zvučnici u sasvim drugoj kategoriji naročito što je bila gomila custom zahteva.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted January 5 Report Share Posted January 5 Ne vidim ja tu neki problem sa klasom sprava - samo da se vidi da li pojacala mogu to da propisno poteraju. Zanimljiv "problem" imas - zavidim ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted January 6 Author Report Share Posted January 6 11 sati ranije, Delija said: Ne vidim ja tu neki problem sa klasom sprava - samo da se vidi da li pojacala mogu to da propisno poteraju. Zanimljiv "problem" imas - zavidim ti Vrlo zanimljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 Posle par nedelja slusanja moram da konstantujem da je Golden Atlantic TRP i fenomenalan preamp ne samo DAC. Ocekivao sam od uredjaja ciji je retail preko 10K EUR (u ovoj postavci sa analognim ulazima, displayom i daljinskim) da radi dobro kao preamp ali je prevazisao sva moja ocekivanja u ovom segmentu. @lalelala mislim da su ti ovo jako korisne informacije... @Golumnerado priznajem da si i ovog puta bio u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted January 9 Report Share Posted January 9 Jos da Fikus hoce da mu napravi i HT bypass ulaz i jos jedan par pre-out izlaza za sub-ove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted January 9 Report Share Posted January 9 2 sati ranije, pollux said: Posle par nedelja slusanja moram da konstantujem da je Golden Atlantic TRP i fenomenalan preamp ne samo DAC. @Golumnerado priznajem da si i ovog puta bio u pravu Totalno je nebitno dali jesam ili nisam bio u pravu - bitno je da tebi radi posao i da si (pre)zadovoljan😉 I sjajno sto te el12s razvaljuju👍🏻 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golum Posted January 9 Report Share Posted January 9 2 sati ranije, Delija said: Jos da Fikus hoce da mu napravi i HT bypass ulaz i jos jedan par pre-out izlaza za sub-ove... ima pre-out za subove al na Horizonu - otvori se malo😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted January 9 Report Share Posted January 9 Dobar vic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalelala Posted January 9 Report Share Posted January 9 @pollux hvala puno , znaci moze E.A.R. na dobos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted January 9 Report Share Posted January 9 4 sati ranije, pollux said: Posle par nedelja slusanja moram da konstantujem da je Golden Atlantic TRP i fenomenalan preamp ne samo DAC. Ocekivao sam od uredjaja ciji je retail preko 10K EUR (u ovoj postavci sa analognim ulazima, displayom i daljinskim) da radi dobro kao preamp ali je prevazisao sva moja ocekivanja u ovom segmentu. @lalelala mislim da su ti ovo jako korisne informacije... @Golumnerado priznajem da si i ovog puta bio u pravu Iskreno, za toliko koliko košta trebalo bi da bude. Nego...javi kako rade "Nemci" kad ti stignu, iako verovatno nikad neću imati dovoljno finansija da ih priuštim, sam koncept zvučnika mi je jako interesantan, pa je super da imamo nekoga na forumu ko će da uradi dobru i fer recenziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 1 sat ranije, lalelala said: @pollux hvala puno , znaci moze E.A.R. na dobos ? Gotovo sam uveren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 49 minuta ranije, srdjan_cvetkovic said: Iskreno, za toliko koliko košta trebalo bi da bude. Nego...javi kako rade "Nemci" kad ti stignu, iako verovatno nikad neću imati dovoljno finansija da ih priuštim, sam koncept zvučnika mi je jako interesantan, pa je super da imamo nekoga na forumu ko će da uradi dobru i fer recenziju. Latest shipment date je 05.03,jedva čekam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts