Jump to content


thezox

Članovi
 • Posts

  182
 • Joined

 • Last visited

About thezox

 • Birthday 04/17/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

1,648 profile views

thezox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. Negde je vise, a negde manje primetno ali tako je u svim sobama. Osim tamo gde se koriste(da mnozina) bolji wooferi tipa SVS.
 2. Ja sam pre par godina kupio novu at95e u blister pakovanju i jedan kanal je bio oko 30% tisi od drugog.
 3. Nailazio sam na dosta kompjutera koji su imali ovakav problem. Mislim da to uglavnom bile sklapane masine. Moj savet bi bio da se za PC koji treba da pokrece Foobar itd. pazari neki lenovo, Dell itd. Na KP je polovan lenovo i5 2 gen. oko 100 e. Mada coveku sa YT se cuje i na Apple-u
 4. Imao sa priliku da se igram N15D par meseci. Zelim da pohvalim dj.nik za korektnost u opisu uredjaja sto se tice Android aplikacije i ostalog. Svako dobro!
 5. Na prodaju front loader u pristojnom stanju za svoje godine. Po oglasima ima dosta FL gramofona ali su uglavnom tangencijalni ili midi velicine. Ovo je full size gramofon sa standardnom ruckom. Na njemu je Ortofon OM 10 kupljena nova i slusana 20-tak sati. Od nedavno se javlja zujanje pa bi novi vlasnik mogao time da se pozabavi. Proba pozeljna, izbegao bih slanje. Cena 100e 0603222282 https://www.vinylengine.com/library/sony/ps-fl5.shtml
 6. Bio je na kp neko vreme, prijatelj prodavao i nije bilo ozbiljnih kupaca pa mi je dao na rate. Prvo sam ga uzeo na probu na nedelju dana. Razlog sto je ostao je ono sto se nalazi izmedju zvucnika. Vokali genijalni. Lepsa i preciznija scena od svega do sad - Arcam alpha 5+, Sony ES risiveri, osvezeni Grundig V7000, jeftini Luxman. To je i ocekivano jer kosta odprilike kao svo ostali zajedno BTW sve to na Audience 50 kutijama. Jako zadovoljan.
 7. Zna li neko nesto o Chord Chrysalis kablu? To je RCA na DIN koji sam dobio uz Nait 5.
 8. thezox

  Sony PCM F1

  Nisam znao za Sonijev sistem ali sam devedesetih u jednom studiju u Zemunu video Alesis ADAT - slican sistem koji je koristio S-VHS kasete i na njih upisivao 8 kanala digitalno. Koliko sam razumeo to je bila neka prelazna varijanta izmedju analognih trakasa i potonjeg hard disk recordinga u manjijm studijima.
 9. A ja mislio da je samo moj Philips krsina.
 10. Samo sam se nadovezao na Bujin komentar u stilu tabloidskih naslova. Nisam ni poslusao test. :)
 11. Zanemecete kada cujete koliko ne cujete!
 12. Ne moze to bez Scepe! Brzo da nam ozdravis.
 13. Sto ne znaci da nije u pravu.
 14. Prave ih Diapason iz Italije ali da, puno drvo je prekomplikovano i skupo i ne daje dobre rezultate.
×
×
 • Create New...