EISA Home Theatre Audio nagrade 2022-2023

EISA High-End Soundbar 2022-2023

Devialet Dione

Debitantski saundbar iz Devialeta isporučuje autentični hi-fi zvuk kućnog bioskopa iz sjajno stilizovanog kućišta koje krije mnoštvo inovacija. Njih predvode patentirana ADH amplifikacija i Speaker Active Matching (SAM) obrada, koje obezbeđuju opipljivu snagu i uzornu kontrolu na Dioneovih osam nezavisnih bas-jedinica. Zabavi se pridružuju bočni i gornji širokopojasni drajveri za Dolby Atmos i surround formate, kao i prepoznatljivi Orb centralni kanal, koji se može okretati kako bi se obezbedila precizna reprodukcija kad je saundbar postavljen na zid. Tokom upotrebe Dione zadivljuje udarcem i ravnotežom u niskim tonovima, ambijentalnošću i uglađenim prikazom detalja. Ako ga čujete, poželećete ga.


EISA Best Buy Soundbar 2022-2023

TCL C935U

Baš kad ste pomislili da ste istražili sve talente ovog saundbara, otkrićete da on može i više. C935U uparuje bežični sabvufer s glavnom jedinicom, koja je opremljena gornjim zvučnicima za Dolby Atmos i DTS:X, kao i TCL-ovom Ray-Danz tehnologijom akustičkog sočiva, pa pruža odlične performanse za muziku i TV. Bas ima težinu, dijalozi su izraženi, a efekti opipljivi. Povezivanje je takođe izuzetno i objedinjuje HDMI eARC s dodatnim ulazima za različite izvore, uz podršku za 4K Dolby Vision. Dalje mogućnosti uključuju AirPlay, Chromecast i DTS Play-Fi striming, automatsku kalibraciju preko aplikacije i korisni ekvilajzer s podešavanjima i predefinisanim modalitetima. Čak i daljinski upravljač, opremljen LCD ekranom, deluje inovativno.


EISA Integrated Soundbar 2022-2023
Philips Fidelio FB1

Dragulj u kruni Philipsove serije Fidelio jeste FB1, saundbar napunjen mogućnostima, koji servira fantastične performanse iz samo jedne kutije. Ističe se isporuka basa, pri kojoj dva ugrađena sabvufera pokazuju snagu, staloženost i dubinu koji su obično rezervisani za eksterni sabvufer, dok zasebne postavke drajvera za levi, centralni i desni kanal donose odlično baratanje dijalozima i efektima. Trodimenzionalni audio – bilo da je u pitanju Dolby Atmos, DTS:X ili virtuelni prikaz – dolazi preko pametno osvetljenih gornjih zvučnika. Ukupno, FB1 pruža zarazno fluentan i artikulisan zvuk, što se prenosi i na reprodukciju muzike, čineći ga saundbarom za sve prilike.


EISA Home Theatre Solution 2022-2023

Loewe klang system

Kao predvodnici serije povezanih audio-uređaja kompanije Loewe, klang bar5 mr i sub5 čine saundbar sistem koji podržava Dolby Atmos i DTS:X i predviđen je za uparivanje s televizorima dijagonale najmanje 55 inča. Kombinacija drajvera obezbeđuje izvorni i upscale 5.1.2-kanalni zvuk bez posebnih podešavanja, a zvučno polje može biti prošireno bilo kojim od Loewe klang mr multirum/striming zvučnika, za imerzivni 7.1.2-kanalni doživljaj. Kvalitet izrade i stilizacija cele serije su prvoklasni, a zvuk je bogat, snažan i izuzetno detaljan. Loeweov pristup podešavanjima takođe je veoma pohvalan – wi-fi opcije uključuju DTS Play-Fi, Apple AirPlay i Google Home, pa je vašem kućnom bioskopu jednostavno dodati izvore muzike.


EISA Home Theatre Soundbar 2022-2023

Hisense U5120GW

Dajte Hisenseovoj prejanici među saundbarovima Dolby Atmos ili DTS:X materijal i njegovi uzbudljivi talenti odmah će postati očigledni. Zahvaljujući 5.1.2-kanalnoj konfiguraciji, koja uključuje dvosistemske postavke za levi, centralni i desni kanal, uz bežični sabvufer sa snažnim osmoinčnim drajverom, on lako isporučuje dinamiku, težinu i sveobuhvatnu prirodu filmskih saundtrekova – U5120GW stvara veliki doživljaj zvuka, koji nadmašuje njegovu vitku pojavu. Bioskopski doživljaj može se podesiti pomoću predefinisanih modaliteta i ekvilajzera, a podržan je sveobuhvatnim konekcijama, koje uključuju HDMI s podrškom za 4K HDR, eARC i blutut.


EISA Compact Soundbar 2022-2023

Polk Audio MagniFi Mini AX

Cilj kompaktnog saundbara je da pruži slušno iskustvo koje je daleko veće od očekivanog, a Polk MagniFi Mini AX to postiže s velikim samopouzdanjem. Iz 30-centimetarskog kućišta, kojem je lako naći mesto, i diskretnog pratećeg sabvufera stiže detaljna i sveobuhvatna zvučna slika, primetnog gabarita i pozicioniranja efekata, što obezbeđuje Polkova Stereo Dimensional Array (SDA) obrada. Svakodnevna upotreba i povezivanje jednako su privlačni, uz opseg od HDMI eARC do wi-fi i blutut veze, a podešavanja obuhvataju modalitet za poboljšanu jasnoću dijaloga na centralnom kanalu. Ako nemate mnogo prostora, MagniFi Mini AX trebalo bi da vam bude na vrhu liste.


EISA AV Receiver 2022-2023

Denon AVR-X1700H

Kao sedmokanalni AV risiver početne kategorije s Dolby Atmos i DTS:X dekodiranjem, Denon AVR-X1700H dobija titulu najboljeg u klasi zahvaljujući naprednim opcijama povezivanja, jednostavnoj upotrebi i, naravno, kvalitetu zvuka. Ovaj pristupačni risiver s uživanjem reprodukuje višekanalni materijal, pružajući energičan i dinamičan zvuk, dok ga tri HDMI 2.1 ulaza (s podrškom za napredne video-formate kod naredne generacije konzola) čine dobrodošlim dodatkom za gejmersku postavku. Kad se tome dodaju HEOS multirum platforma, blutut i mrežni striming (uključujući hi-res fajlove), kao i kompatibilnost s glasovnim asistentima, AVR-X1700H postaje definicija izuzetne vrednosti za uloženi novac.


EISA Home Theatre Amplifier 2022-2023

Trinnov Amplitude16

Kako savremeni filmski audio-formati zahtevaju više zvučnika, graditeljima sistema treba više pojačala. Trinnov Amplitude16 odgovara ovim zahtevima, pakujući 16 kanala (od 200 vati / 8 oma) u metalno kućište, koje se može staviti u rek, i vizuelno se uklapa s višekanalnim procesorom Altitude16. Dva osmokanalna modula, dizajnirana u saradnji sa specijalistima D klase ICEpower i napajana nezavisnim napajanjima, isporučuju zapanjujuće dinamične performanse. U praksi, Amplitude16 spaja dubok i kontrolisan bas s beskrajnom brzinom i čistoćom tonova – to je snagator visoke klase, koji će izvući najbolje iz svakog sistema zvučnika, pa predstavlja uzbudljiv dodatak ponudi kompanije Trinnov.


EISA Home Theatre Processor 2022-2023

Anthem AVM 90

Kod ovog flegšip procesora za kućni bioskop Anthem je objedinio vrhunske opcije povezivanja i detaljne kalibracije s jasnim, sveobuhvatnim i tonski uravnoteženim zvukom. Uz 19-kanalne izlaze – uključujući četiri nezavisna izlaza za niske frekvencije – preko balansiranih XLR priključaka za povezivanje s MCA izlaznim pojačalima istog proizvođača, AVM 90 je spreman za upotrebu u specijalizovanim bioskopskim sobama i ekspanzivnim postavkama zvučnika. On je takođe spreman za savremene izvore, zahvaljujući HDMI 2.1 ulazima i izlazima koji podržavaju 4K/120Hz video i dinamički HDR. Iskoristite Anthemovu ARC Genesis platformu za korekciju sobe kako biste fino podesili sistem i bićete oboreni s nogu zvukom koji prikazuje najfinije detalje, precizno postavljene efekte i neosetno uklopljen bas.


EISA Home Theatre Subwoofer 2022-2023

Perlisten D215s

Kao vrhunski sabvufer, dizajniran da isporuči referentne performanse u velikom prostoru – uz THX Dominus sertifikat – Perlisten D215s zvuči jednako odlučno i snažno kao što izgleda. Opremljen je parom namenski napravljenih 15-inčnih bas-drajvera u force-cancelling postavci, koje pokreće amplifikacija od 3.000 vati, pa nije iznenađenje da se ovaj sabvufer spušta nisko i udara snažno. Možda su još upečatljivije kontrola i preciznost koje unosi u filmski i muzički materijal, što dokazuje kvalitet Perlistenovog dizajna kabineta i primene naprednog DSP-a. Parametrički ekvilajzer i upravljanje preko aplikacije, razumljive opcije povezivanja i kolor ekran osetljiv na dodir dodatni su razlozi za obožavanje ovog prvoklasnog bas-zvučnika.


EISA Power Amplifier 2022-2023

Primare A35.8

Dizajnirano za višekanalni audio, kao i za hi-fi, pojačalo iz Primareove flegšip serije 35 sadrži osam kanala snažne i dinamične Hypex NCore amplifikacije, ali prepušta da korisnik odluči kako će ih upotrebiti. U kućnom bioskopu A35.8 može pokrenuti ceo surround sistem ili samo prednje kanale i centralni kanal u bi-ampingu; u dvokanalnom sistemu bridžovanje donosi fenomenalnu snagu i čvrstinu, a svih osam kanala može se upotrebiti preko podeljene skretnice. Ovo je fleksibilno i inovativno pojačalo moćnog zvuka, upakovano u diskretno stilizovano kućište, tipično za ovaj brend.


EISA Loudspeaker Series 2022-2023

Perlisten S Series

Perlisten je izjurio pravo na veliku scenu s debitovanjem high-end serije S, koja sadrži pet modela. Ključ besprekornog zvuka nalazi se u Directivity Pattern Control postavci, berilijumskom visokotoncu i karbonskim srednjetonskim membranama, koji su precizno izrađeni za kontrolisanu disperziju i oštar prikaz. Perlistenov DPC prisutan je na svim zvučnicima, od vrhunskog podnostojećeg S7t do regalskih, centralnih, monitorskih i surround zvučnika, i donosi izuzetan nivo detalja i nijansi kod filmova i muzike, uz basove čvrste kao kamen. Bujan izgled i izvanredan kvalitet izrade čine ovu seriju još većim pobednikom.


EISA Media Player 2022-2023

Zidoo NEO S

Bilo da koristite NEO S kao izvor 4K sadržaja, muzički plejer ili pojačalo za slušalice, njegov uspeh zasniva se na optimizaciji svake komponente i obraćanju pažnje na detalje. On ostavlja utisak više klase u odnosu na uobičajene medija-plejere zahvaljujući aluminijumskom kućištu i OLED ekranu, a priključci obuhvataju digitalne ulaze, balansirane i nebalansirane audio izlaze i dva izlaza za slušalice (uključujući balansirani 4,4-milimetarski). Kad se poveže na mrežu, Neo S dodaje fajlove u biblioteku koja se kontroliše preko aplikacije i sposoban je za reprodukciju preko HDMI porta na TV, uz podršku za 4K HDR, HDR10+ i Dolby Vision. Reprodukcija muzike dostiže 768 kHz/32-bitski PCM i DSD512, uz dodatni blutut aptX i LDAC, što čini NEO S istinskim all-rounderom za reprodukciju multimedije.