EISA Awards Ceremony 2011

Prvo veče otvaranja IFA sajma u Berlinu idealna je prilika da se predstavnici industrije potrošačke elektronike okupe na jednom mestu. Povod je veoma poseban – dodela prestižnih EISA nagrada.

Asocijacija EISA dodeljuje više od 50 nagrada za najbolje proizvode iz kategorija audio/home theater, video, foto, ozvučenja za automobile i mobilnih uređaja. Ovako važne i odgovorne odluke o nosiocima ovih titula urednici časopisa su ove godine doneli u Beogradu na General Meetingu krajem juna.

Predsednik EISA Jorge Gonçalves drži uvodni govor.

Hotel “Adlon Kempinski” još jednom je ugostio naše kolege iz EISA, ali i predstavnike kompanija koje su osvojile ova priznanja. Ovo je uvek odlična prilika da se popriča sa ljudima iz industrije koji zaista rukovode projektima novih proizvoda i koji usmeravaju dalje kretanje, odnosno pravac potrošačke elektronike. Kao i ranijih godina, manifestacija je počela sat vremena ranije kako bi se dodelile nagrade za EISA Maestro Photo Contest – takmičenje koje se odigrava u svim zemljama Evrope u kojima postoji član foto-panela. Prvo se biraju najbolje fotografije na nivou zemalja, a kasnije na glavnom sastanku se odlučuje koja su to tri fotografa oduševila žiri na nivou evropskog kontinenta.

Predstavnici EISA foto-časopisa sa dobitnicima Maestro nagrada.

Atmosfera je bila veoma prijatna i prijateljska, a i ove godine je predstavnicima nekih kompanija bila potrebna pomoć u nošenju svih EISA trofeja, poput Philipsa i Sonyja. Ove večeri je i javnost upoznata sa novim potpredsednikom EISA g. Olafom Adamom iz nemačkog magazina Heimkino, koji će ovu dužnost preuzeti zvanično naredne godine. Ujedno su se svi prisutni zahvalili dosadašnjem potpredsedniku g. Hanu Avotu iz Holandije za doprinos asocijaciji u prethodnih deset godina rukovođenja.