Dešavanja na ISE 2016

ISE sajam, koji će se održati narednog meseca u Amsterdamu, poznat je po visokim standardima propratnih dešavanja koja se odvijaju pre i tokom sajma, a ovom prilikom će posetioci moći da prisustvuju audio-forumu i konferenciji o pametnim zgradama, koji će se održati 8. februara. Audio-forum će voditi Connessioni, jedan od medijskih partnera sajma, a ovaj celodnevni događaj obuhvatiće brojne seminare koje će držati kvalifikovani profesionalci iz ove oblasti. Ovogodišnja tema audio-foruma jeste “Teorije, tehnologije, mitovi i legende o zvuku”, a glavni govornik je g. Donato Masci, akustički dizajner i savetnik iz italijanske kompanije Studio Sound Service.

Kao i prethodnih godina, konferencija o pametnim zgradama takođe će imati celodnevni program, a organizovaće je InfoComm International i CEDIA. Konferenciju će voditi g. Bob Snyder, glavni urednik Channel Media Europe, a posetioci mogu očekivati da upoznaju nove trendove i sisteme za automatizaciju doma, da saznaju kako da uštede energiju, kao i kako najbolje da praktično pristupe poboljšanju efikasnosti u dizajnu pametnih domova i zgrada. Istog dana u 18 sati biće održana panelna diskusija povodom otvaranja sajma, nakon čega sledi prijem, za koji se posetioci moraju registrovati ranije.

ISE Capital samit će se održati 11. februara i povezaće preduzetnike iz AV i IT industrije s finansijskim profesionalcima i poslovnim stručnjacima iz sveta investicija. Ovaj događaj obuhvatiće diskusiju koju će voditi g. John Bowen iz kompanije MediaBridge Capital Advisors i g. John Stiernberg iz kompanije Stiernberg Consulting, uz prisustvo vodećih evropskih stručnjaka u oblasti finansija i strateškog ulaganja. Istog dana će biti održan i samit o integraciji na sportskim događajima, a vodiće ga SVG Europe i RH Consulting. Poslednjeg dana sajma jedan od vodećih svetskih naučnika dr Michio Kaku održaće govor pola sata pre početka sajma, u devet sati ujutru.

ISE2016-09