Vox Trade na Hi-Files sajmu

Kao i ranijih godina, naš poznati magazin Hi-Files organizovao je i ovogodišnji hi-fi show, koji je planiran za treći vikend novembra (17-18.11.). Našu prezentaciju možete videti u sali Ostrog, kao i u sobi 214 na drugom spratu.

U sali Ostrog moći će da se čuje i vidi sistem sačinjen od pretpojačala Simaudio Moon P-8 i monoblok izlaznih pojačala Simaudio Moon W-7M, dok će se na poziciji zvučnika naći podnostojeće kutije Dynaudio Contour 60. Digitalni izvor takođe će biti kanadski Simaudio, dok će za povezivanje biti upotrebljeni Transparent kablovi.

Prateći trendove na hi-fi tržištu, odlučili smo se da vam u sobi 214 predstavimo dve, po našem mišljenju, prave zvezde digitalnog zvuka. Najnoviji digitalno-aktivni bežični zvučnik Dynaudio u podnostojećoj verziji Xeo 30 u sebi sadrži sve što je neophodno za reprodukciju, pa nam je potreban samo izvor. Za ovu priliku, to će biti izuzetno lep, efikasan i funkcionalan strimer Electrocompaniet Rena S-1, čime ćemo zaokružiti sistem u ovoj sobi. Kako će to zvučati, čućete i bićete prijatno iznenađeni, utoliko pre što je cena kompletnog sistema izuzetno prihvatljiva, imajući u vidu postignuti kvalitet zvuka.

Mnogo više o komponentama ovog sistema ćete čuti tokom prezentacije, pa vas pozivamo da dođete na ovu, za audiofile veoma značajnu priredbu.

Vaš Vox Trade.