Trafomatic Audio na Hi-Files sajmu

Kao Trafomatic Audio, svuda u svetu smo poznati po prelepim, ručno izrađenim cevnim pojačalima sjajnog zvuka. Svuda u svetu, osim u našem sopstvenom dvorištu – našoj domovini Srbiji. Nešto zaista mora da se promeni, i to što pre!

Kako stalno dobijamo pozivnice za sve moguće inostrane sajmove i vreme nam je veoma popunjeno, ove godine smo se naterali da oslobodimo raspored za novembar, kako bismo mogli da učestvujemo na Hi-Files sajmu i pokažemo našim ljudima ono čemu težimo. I to ne na uobičajen način, već na Trafomatic način: velik, spektakularan, impresivan i uz obilje dobre zabave!

Za ovu prvu priliku razmišljali smo da vam predstavimo neke od naših referentnih uređaja: pretpojačalo Lara, monoblokove Pandora i gramofonsko pretpojačalo Luna. Ova ručno izrađena cevna pojačala naći će se u društvu drugih ikona iz high-enda audija, poput zvučnika Blumenhofer Classic 1733 i gramofona Dr. Feickert Woodpecker (s kertridžom Black Crimson, prvim koji je izradio sin AJ Van den Hula, William), a sve će biti povezano Way kablovima. Sjajan spisak opreme, u to nema sumnje, ali mi više od svega želimo da vam pokažemo našu ljubav prema glavnoj stvari – muzici! Baš kao što je Ludvig van Betoven jednom rekao: “muzika treba da upali vatru u muškim srcima i suzama napuni ženske oči”. Zabavićemo vas puštanjem nekih izuzetnih albuma, dok će čitav tim Trafomatic Audija biti na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja.

Stoga, ako budete raspoloženi da slušate sjajnu muziku ili samo želite da budete zapanjeni našim neverovatnim uređajima, molimo vas da nam se pridružite u hotelu Holiday Inn, u ulici Španskih boraca 74 na Novom Beogradu, 17. i 18. novembra, u sobi Mileševa.

Spisak opreme:

1.  Blumenhofer classic 1733 zvučnici
2. Dr. Feickert Woodpecker gramofon sa VDH Black Crimson ketridžom
3. Rockna DAC Wavedream
4. Way cables kablovi kompletno
5. Pandora monoblokovi -Trafomatic
6. Luna gramofonski preamp – Trafomatic
7. Lara line preamp – Trafomatic
8. Rack -Trafomatic