Svetovna premiera serije HONOR Magic5 in pregibnega telefona HONOR Magic Vs na sejmu MWC 2023 v Barceloni

HONOR s predstavitvijo svojih najnovejših premijskih modelov na svetovnem trgu seznanja uporabnike pametnih telefonov z inovacijami, osredotočenimi na potrebe človeka.

Barcelona, 27. februar 2023 – Svetovna tehnološka znamka HONOR je danes na sejmu Mobile World Congress 2023 razkrila nov, na človeka osredotočen pristop k tehnologiji, s sloganom ‘Tech to Inspire’ (‘Tehnologija, ki navdihuje’). Med dogodkom se je HONOR predstavil svetu s svojo dvojno strategijo in napovedal svetovno razpoložljivost serije HONOR Magic5 in HONOR Magic Vs. Gre za najnovejšo ponovitev naprav uspešne serije HONOR Magic, pripravljene, da uporabnikom po vsem svetu nudi pravo, premijsko izkušnjo.

HONOR je v Barceloni predstavil tudi najnovejši dodatek v družini serije HONOR Magic – HONOR Magic5 Lite, ki v Slovenijo prihaja marca. DXOMARK, vodilni svetovni laboratorij za ocenjevanje kakovosti, je napravi HONOR Magic5 Lite nedavno podelil prvo mesto na svetu glede zmogljivosti baterije, in s tem potrdil, da je serija HONOR Magic vodilna v kakovosti, zmogljivosti in inovacijah v industriji pametnih telefonov.

Poleg tega je HONOR naredil še en korak k trajnosti z objavo, da se je pridružil praksi Re-Commerce, ki skrbi za recikliranje rabljenih pametnih telefonov. To sodelovanje ne bo samo pripomoglo k varovanju okolja, ampak bo tudi znatno zmanjšalo emisije CO2, zaradi česar bo HONOR postal pomemben igralec v odgovorni tehnologiji.

»V podjetju HONOR smo predani reševanju resničnih potreb kupcev, zato med svoje prioritete poslovanja vpeljujemo človeško usmerjen pristop k inovacijam izdelkov, nudimo intuitivne tehnološke rešitve, v želji, da s svojimi napravami olajšamo uporabnikov vsakdan,« je dejal George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd. »HONOR Magic5 Pro, naš najnovejši vodilni svetovni igralec, in HONOR Magic Vs, naš prvi preklopni premijski telefon, predstavljen zdaj tudi na svetovnem trgu, pomikata industrijska merila glede uporabniških izkušenj pametnih telefonov, v skladu z našo vizijo, da vsem omogočimo pametnejše življenje.«

HONOR Magic5 Lite: Izjemno dolgotrajna baterija v tankem ohišju

Prvo predstavljeno napravo, ki jo bomo spoznali na slovenskem tržišču, je pametni telefon HONOR Magic5 Lite, ki bo na voljo marca. 6,67-palčni ukrivljeni zaslon OLED, s frekvenco osveževanja do 120 Hz, podpira ločljivost 2400×1080 slikovnih pik in lahko prikaže več kot milijardo barvnih odtenkov. HONOR Magic5 Lite je podedoval zasnovo vodilnega ikoničnega fotoaparata serije Magic, ki ima na hrbtni strani obroč Matrix Star Ring, ki gledalce očara, ko jih zajame. Zmogljiv sistem trojne kamere, razporejen vzdolž obroča Matrix Star Ring sestavljajo ultra jasna glavna kamera ločljivosti 64 MP, širokokotna kamera ločljivosti 5 MP in makro kamera ločljivosti 2 MP – vse to uporabnikom omogoča, da svoje vsakdanje življenje ujamejo v fotografije in videoposnetke, ki jih lahko s pritiskom na gumb delijo s prijatelji in družino.

Čeprav je tanek le 7,9 mm in težak 175 g, ima HONOR Magic5 Lite izjemno zmogljivo 5100 mAh baterijo, ki z enim polnjenjem omogoča do 29 ur pretakanja glasbe YouTube, 24 ur pretakanja videa YouTube, 19 ur brskanja po TikToku, do 21 ur raziskovanja družbenih omrežij ali 11 ur igranja iger. Zmogljivost baterije HONOR Magic5 Lite je na testiranju DXOMARK dosegla rezultat 152 in se uvrstila na prvo mesto na svetovni lestvici baterij pametnih telefonov DXOMARK.

Predstavljamo povsem nov telefon HONOR Magic5 Pro

HONOR Magic5 Pro, ki ga poganja najnovejša mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 in z najnovejšim sistemom MagicOS 7.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android 13, zagotavlja neprekosljivo vrhunsko zmogljivost, ki omogoča izboljšano produktivnost in zabavo v vsakem trenutku.

HONOR Magic5 Proki zagotavlja poglobljeno izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali uporabniki brskajo, igrajo igre ali berejo, zato je aparat dosegel 1. mesto na lestvici zaslonov pametnih telefonov DXOMARK z najvišjo oceno 151.

HONOR Magic5 Pro je zasedel tudi prvo mesto na globalni lestvici kamer DXOMARK z rezultatom 152, s čimer je postal najbolje ocenjeni pametni telefon s fotokamerami na dosedanjih testiranjih. HONOR Magic5 Pro ima zmogljivo kombinacijo trojne glavne kamere, ki vključuje širokokotno kamero, ultra širokokotno kamero in teleobjektivno kamero, vsako z ločljivostjo 50 milijonov slikovnih točk. S povečano velikostjo tipala za vrhunsko zaznavanje svetlobe sistem kamere vsakič ustvari fotografije s prefinjenimi podrobnostmi, ne glede na svetlobne razmere. Ultra Fusion Computational Optics, računalniški optični algoritem, ki dopolnjuje sistem kamere, temeljito izboljša jasnost slike pri 3,5x-100x povečavi, s čimer se naprava loči od drugih pametnih telefonov na trgu.

Svetovna premiera zložljivega mobilnega telefona HONOR Magic Vs

HONOR Magic Vs, prvi paradni zložljivi pametni telefon družbe HONOR predstavljen zunaj Kitajske, se ponaša z izjemnim dizajnom, zaslonom in nadgradnjami zmogljivosti, s čimer dviguje izkušnjo zložljivega pametnega telefona na naslednjo raven.

Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 1, ki poganja HONOR Magic Vs, zagotavlja izboljšano zmogljivost z večjo energetsko učinkovitostjo za hitrejšo in bolj gladko uporabniško izkušnjo. S tehnologijo HONOR Turbo X dosega daljšo življenjsko dobo baterije in bolj gladko izkušnjo. HONOR Magic Vs poganja najnovejši sistem HONOR MagicOS 7.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android 13. HONOR Magic Vs je izjemno tanek in lahek, saj meri le 12,9 mm in tehta 267 g. Kljub svoji kompaktni obliki se HONOR Magic Vs lahko pohvali z baterijo kapacitete 5000 mAh, največjo med zložljivimi pametnimi telefoni pod 270 g, ki so na voljo danes.

K majhni teži modela HONOR Magic Vs prispeva revolucionarni, izjemno lahki preklopni tečaj, ki je bil skrbno izdelan s tehnologijo litja enega kosa; tako se je število strukturnih komponent z 92 v prejšnji generaciji zmanjšalo na samo 4. Tečaj se ponaša z izjemno trpežnostjo, saj po preizkusih pri TÜV Rheinland vzdrži do 400.000 pregibov, kar ustreza več kot desetim letom uporabe s 100 pregibi na dan in s čimer postavlja nove standarde za oblikovanje zložljivih pametnih telefonov.

Barve, cene in razpoložljivost

Zasnovan za stilsko ozaveščeno občinstvo je HONOR Magic5 Lite na voljo v Sloveniji v dveh osupljivih barvah: smaragdno zeleni in polnočno črni. Na voljo bo od začetka marca v Sloveniji pri vseh največjih mobilnih operaterjih za 369 EUR (6G+128GB).

Zasnovan za avanturiste, HONOR Magic5 Pro bo na voljo v črni in zeleni barvi, HONOR Magic Vs pa v sinje modri in črni barvi. Informacije o ceni in dostopnosti obeh modelov bodo objavljene naknadno.