Nudeći potpuno novi prikaz vaših omiljenih melodija, Sony’s VAIO® Pocket digitalni muzički plejer sa hard diskom ima 2.2-inčni LCD displej koji vam omogućava da prikažete fotografije u punom koloru i omote albuma dok uživate u slušanju muzike. Muzički plejer VAIO Pocket je najnovija ponuda u vodećem asortimanu kompanije Sony od 25 digitalnih prenosivih uređaja za zabavu, uključujući nekoliko novih digitalnih Walkman® muzičkih plejera čije je pojavljivanje takođe najavljeno.
VAIO Pocket donosi niz unapređenih karakteristika koje će se dopasti ljubiteljima kompjutera i digitalne tehnologije. Njegov hard disk od 40 GB može da sadrži do 26.000 pesama. Sa QVGA displejom možete da dizajnirate “slideshow” vaših ličnih fotografija uz muzičku pratnju. Pored toga, prenošenje muzike i slika na VAIO Pocket je brzo i lako zahvaljujući USB priključku u verziji 2.0.
Kapacitet ugrađenih litijum-jonskih baterija koje se mogu ponovo puniti, moguće je sve svoje aktivnosti podrediti muzici sa 20 sati neprestanog sviranja. VAIO Pocket koristi SonicStage softver za unošenje, organizovanje i prenošenje albuma i playlist-a. On pušta ATRAC3® i ATRAC3plus fajlove i podržava najpopularnije Internet audio formate, uključujući MP3, WAV i WMA.
Ovaj plejer će se pojaviti u septembru u maloprodajnim objektima širom sveta, kao i online na SonyStyle.com. Očekivana cena VAIO plejera je oko 500 dolara. Sam plejer se isporučuje zajedno sa SonicStage softverom, malim slušalicama, USB postoljem, USB kablom, adapterom za napajanje i LCD daljinskim upravljačem.