Deseti Hi-Files Show

Jubilarni, deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike,  biće održan 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu.

Ovo je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji a posetioci će imati priliku da premijerno vide i čuju najnovije uređaje iz programa distributera: 4audio, Vox Trade, Player, Audiophile, HiendFi, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije, Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, domaći proizvođač zvučnika i pojačala Dayens, kao i program udruženja 4 domaća proizvođača gramofona, pojačala, zvučnika i kablova: Soulines, Pointe, Finel i FTA.

Po prvi put biće predstavljeni stereo sistemi sastavljeni od uređaja domaće proizvodnje, među kojima su gramofoni, kablovi, pojačala, zvučnici. Svi uređaji biće raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 5 soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti.

Kao i svake godine, u holu će se prodavati dodatna Hi-Fi  oprema.

Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznica iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Više informacija možete pronaći na adresi: www.hi-files.com/show2013

Saopštenja izlagača: