Hi-Files Show 2012

Osmi Hi-Files Show biće održan tokom prvog vikenda u novembru, u novobeogradskom hotelu Holiday Inn. Posetioci najvećeg Hi-Fi događaja u Srbiji imaće priliku da vide i čuju najnovije uređaje iz distributivnog programa firmi: 4Audio, Audiophile, AV impuls, BGB Studio, One HiFi, Player, Stereomax i Vox Trade. Ove kompanije će biti raspoređene u 6 konferencijskih sala i 4 sobe. Kao i uvek, u holu će biti postavljena berza novih muzičkih izdanja na CD-u i vinilu, kao i Blu-ray koncerti i dodatna oprema u vidu kablova i sl.

Hi-Files Show će biti otvoren za posetioce 3. i 4. novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznica biće 250 dinara.

Više informacija možete potražiti na adresi: www.hi-files.com/show2012

 

4Audio će predstaviti više sistema, a od uređaja izdvajamo: Martin Logan Electromotion, Audiolab 8200DQ/8200MB, Audiolab 8200CD i M-DAC, Unison Research S6, Opera Quinta, Opera Grande Mezza, Bryston BDP1/BDA1.

Audiophile predstavlja brendove: Gryphon, Cambridge Audio, Tannoy, Dali.

AV impuls će prikazati: Hegel, Neat, Epos, Creek ProJect, HiDiamond, Audience, Exposure, Leben.

One HiFi će predstaviti sledeće uređaje: Proac D-40R, Accuphase PS-510, Accuphase DP-500, Accuphase E-360, Chord Sarum serija kablova.

Player će predstaviti više sistema sačinjenih od uređaja kompanija: Onkyo, KEF, Roksan, Leema… Kompletan program pogledajte na ovom linku.

Vox Trade će predstaviti Dynaudio Xeo 5, a kao izvor biće korišćeni Electrocompaniet CD plejer, laptop računar i iPhone.