ReplayTV®, začetnik i kreator personalnih televizijskih rikordera, najavio je danas nova sniženja cena za korisnike sa više jedinica. Ovaj servis će sada ponuditi ReplayTV Service Guide po sniženoj ceni od 6,95 dolara mesečno korisnicima koji kupe drugi ReplayTV Digital Video Recorder (DVR). Pored toga, korisnici sa više aktivnih jedinica ReplayTV DVR koji imaju mesečnu pretplatu će takođe moći da dobiju ovaj novi popust.
“ReplayTV nudi najsnažniji DVR po sjajnoj ceni, a sada sa ponosom možemo da našim kupcima ponudimo još bolju cenu”, kaže Bernie Sepaniak, predsednik ReplayTV. “Naš popust na mesečnu pretplatu daje jedan dodatni podsticaj korišćenju istovremenog prikazivanja video materijala čim se on preuzme sa Interneta”. Prema ovom novom cenovniku, servis za prvi ReplayTV DVR je 12,95 dolara mesečno ili 299 dolara za doživotno korišćenje. Ova snižena struktura pretplate takođe važi i za korisnike koji već imaju aktivirane ReplayTV DVR i trenutno plaćaju mesečnu pretplatu za jednu ili više tih jedinica.
ReplayTV je do sada dobio preko 20 prestižnih nagrada, uključujući CNET’s Editors Choice Award, a dobitnik je i nagrade Emmy za tehnološka dostignuća. Ovaj uređaj se može nabaviti u najpoznatijim Internet prodavnicama Amazon.com i Buy.com.
Više informacija na www.replaytv.com