Prezentacija uređaja Teoharov

Makedonski high-end proizvođač Teoharov, sa čijim su uređajima čitaoci našeg časopisa već imali prilike da se upoznaju kroz nekoliko testova, kao i na Hi-Files sajmu 2019, prošle nedelje je upriličio ekskluzivnu prezentaciju svojih proizvoda, koja ujedno nagoveštava pravac kojim će se kompanija kretati u budućnosti. Prezentacija je održana u hotelu Double Tree by Hilton, pred gotovo 150 posetilaca, u skladu s kovid-protokolima. Asortiman kućnih zvučnika podeljen je u serije C Type, H Type i Active, a svi modeli dizajnirani su i u celosti se izrađuju u pogonima kompanije.

Gostima se obratio jedan od braće Teoharov, osnivača kompanije, koji je izjavio: “Napravili smo respektabilan proizvodni program, sertifikovan CE etiketom i usklađen sa svim evropskim propisima o sigurnosti i kvalitetu. Pored imena Teoharov nalazi se oznaka R, kao simbol za zaštićeno ime i logotip širom Evrope. Iza toga, savremena veb-stranica i katalog funkcionišu kao odgovarajući predstavnici već definisane lične karte kompanije. Za nas je ovo završetak razvojne faze, što znači postavljanje čvrstih temelja na putu kojim želimo da idemo u budućnosti”. Nakon više od 20 godina rada i posvećenosti zvuku, kompanija Teoharov neguje tri osnovna principa – nauku, umetnost i muziku.

Kao specijalni gost i prijatelj kompanije, prezentaciji je prisustvovao i proslavljeni makedonski muzičar Vlatko Stefanovski, koji se takođe obratio prisutnima. Kao posebna poslastica, najavljena je ograničena serija zvučnika, koja će biti izrađena u saradnji s Vlatkom Stefanovskim – predstavljaće spoj Teoharovog inženjerskog umeća i umetnosti Vlatka Stefanovskog i nosiće njegov potpis.