Idea Knockout 2015: Zadnja je prilika da se prijavite i osvojite put na CES 2016

Najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja održat će se 1. oktobra u Zagrebu, a mesta za timove koji će se boriti za vrednu nagradu preostalo je još samo par…

Mnogi fantastični startupi i ostali timovi s genijalnim tehnološkim idejama iz Hrvatske i okolnih zemalja već su potvrdili svoj nastup na Idea Knockoutu 2015 i mesta za one koji se još dvoume oko toga žele li osvojiti putovanje za dvoje u Las Vegas, na CES 2016, kao i izlagački štand na tom sajmu, još je preostalo jako malo!

Ukoliko, stoga, timski radite na nekoj ideji – bilo da se radi o softveru, hardveru, internet servisu ili nečem desetom – sada je zadnja prilika da ispunite obrazac na www.ideaknockout.com kako biste bili u prilici i vi se takmičiti za spomenutu priliku da otputujete u Ameriku i upoznate se s najvažnijim svetskim investitorima, najuticajnijim svetskim predstavnicima tech medija i hiljada mogućih partnera i kupaca vaše ideje!

U organizaciji vašeg putovanja i ovog takmičenja pomažu nam naši sponzori, izuzetno moćne kopanije koje su prepoznate po izuzetnoj podršci najmlađim preduzetnicima, startupima i ostalima prepunima znanja i ljubavi prema novim tehnologijama. Generalni pokrovitelj Idea Knockouta 2015 je Hrvatski Telekom, a sponzorsku podršku pružaju nam još i Zagrebačka banka, Allianz osiguranje i Visoko učilište Algebra.

Upravo će predstavnici Algebre u danima pre održavanja samog Idea Knockouta 2015 svim timovima koji će nastupiti besplatno ponuditi mentorstvo kroz koje će se takmičari profesionalno moći pripremiti za „pitch“ pred žirijem. Svakako, sastav žirija Idea Knockouta 2015 ostaće u tajnosti do samog održavanja takmičenja, a regularnost nadgledaće Trgovinski ured Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, koji je i zastupnik CES-a za naše podneblje.

Ako se i nećete takmičiti za dve povratne aviokarte u Las Vegasu, hotelski smeštaj u Las Vegasu, putno osiguranje tokom tog putovanja te izlagački štand na CES-u 2016, pozvani ste da bodrite svoje favorite tokom njihovog nastupa pred žirijem, postavite im pokoje pitanje te razgledate izložbu tehnoloških projekata svih takmičara, u Kinu Europa u Zagrebu, 1. oktobra, od 10:00 sati… Ulaz na Idea Knockout 2015 je besplatan.