Početkom oktobra na uglu ulica Dunavske i Žorža Klemensoa u Beogradu otvoren je još jedan prodajni objekat kompanije Megastores Electroniki. U Megastores marketima mogu se naći proizvodi vodećih brendova u oblasti tehnike: Samsung, LG, Sony, Indesit, Gorenje, Ariston, Braun, Philips, Toshiba i mnogih drugih. U mnoštvu proizvoda u novootvorenom Megastoreu mogu se naći bela tehnika, kuhinje, mali kućni aparati, video i audio proizvodi, kao i IT oprema i mobilni telefoni.
Ono što je za naše čitaoce najzanimljivije jeste da ni u ovoj radnji nije izostala ponuda visokokvalitetnih audio-proizvoda, te da je izdvojen prostor i za demo sobu. Od hi-fi opreme izdvojićemo program kompanija B&W, Mission, NAD, Rotel, Yamaha, Advance Acoustic, Unison Research, Opera, Grado i dr.
Megastores Electroniki d. o. o. je deo vodećeg maloprodajnog lanca elektronskih i električnih kućnih uređaja Electroniki Athinon, sa sedištem u Grčkoj i prisustvom u još dve zemlje u okruženju. Electroniki Athinon uspešno posluje više od 50 godina, uz konstantno ulaganje i razvijanje svoje maloprodajne mreže.