MORE 4 YOU u Amsterdamu

Uz novi slogan iz naslova, ISE 2016 će se održati u Amsterdamu od 9. do 12. februara 2016, što će biti 13. izdanje ovog najvećeg audio-video trgovinskog sajma u Evropi. Ovog puta sajam će prvi put biti produžen na četiri dana, što obećava još više publike nego 2015, kad je na sajmu bilo više od 59.000 posetilaca i preko 1.000 izlagača.

ISE 2016 će još jednom popuniti ceo Amsterdam RAI kompleks, uključujući hale 1 do 12, Diamond Lounge i novu Atrium zgradu. Ukupno 43.000 kvadratnih metara izložbenog prostora već je rasprodato, što predstavlja povećanje od 11 odsto u odnosu na prethodnu godinu i ide u prilog odluci da se sajam produži na četiri dana. “Podatak da je četvorodnevni ISE sajam već rasprodat ukazuje na to da je produženje trajanja bila prava odluka i predstavlja izraz poverenja i naših izlagača i partnera. Sigurni smo da će ovo doneti još bogatije iskustvo za sve koji budu posetili ISE”, izjavio je upravni direktor ISE sajma g. Mike Blackman.

ISE 2016 će okupiti profesionalce iz svih karika u lancu koji čini sistemske integracije, što uključuje proizvođače, distributere, prodavce, izvođače i konsultante. Sajam je takođe veoma bitan za krajnje korisnike, koji dolaze iz različitih oblasti privrede, kao i iz sfere obrazovanja, sporta, korporativnih ustanova, ugostiteljstva i industrije zabave. Profesionalci iz više od 150 zemalja posetiće sajam u potrazi za proširenjem postojećih i ugovaranjem novih poslova, a ujedno će prisustvovati premijerama više od 1.000 novih proizvoda. Sajam će i ovog puta biti tematski podeljen na sisteme za digitalni prikaz (Digital Signage), rešenja za domaćinstvo (Residential Solutions), objedinjene komunikacije (Unified Communications), audio-rešenja (Audio Solutions) i pametne zgrade (Smart Buildings).

ISE2016-04