Koncert harfe na Hi-Files sajmu

Na petnaestom Hi-Files sajmu audio i video tehnike održaće se koncert keltske harfe na kojem će posetioci moći da se upoznaju sa najsloženijim savremenim žičanim instrumentom i uporede zvuk snimljenog instrumenta sa realističnim zvukom pravog muzičkog instrumenta.

Koncert organizuje Međunarodni centar za muziku „EVA“, čiji je glavni cilj promovisanje najkvalitetnijeg muzičkog obrazovanja po svetskim standardima. Ovaj centar pruža edukaciju i pripremu za polaganje ispita Udruženja Kraljevskih Muzičkih Škola Velike Britanije (ABRSM – Associated Board of the Royal Schools of Music).

Koncert će održati profesorka harfe Željka Milošević, koja je diplomirala harfu na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu u klasi mr. Staše Mirković Grujić. Koncert počinje u 14 časova, u subotu 17. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu. Više informacija o centru za muziku „EVA“ možete saznati na adresi www.evamusic.rs

Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište.