Intek na Hi-Files sajmu

Preduzeće INTEK posvećeno je vodećim globalnim trendovima digitalne i analogne reprodukcije zvuka, pa u svojoj ponudi objedinjuje audio-opremu i zvučničke sisteme najboljih svetskih proizvođača. Tehnologija zvuka, visok kvalitet usluge i sonično superiorna reprodukcija muzike su naša strast još od 1992. godine, kada je preduzeće osnovano.

Zaposleni i stručno osoblje tima INTEK specijalizovani su za savetovanje i instalaciju kućnih i profesionalnih Hi-Fi sistema. Ako kupujete potpuno novi sistem ili samo nadograđujete postojeći, naše znanje, iskustvo i širok izbor ponude garancija su najboljeg izbora opreme i konačnog zvuka.

Ako tražite High-End audio-sistem, digitalni strimer, kućni bioskop, gramofon, vrhunski monitoring ili mastering sistem… tu smo kako bi Vam pomogli.

Svaki uređaj iz našeg segmenta audio i akustičkih rešenja pažljivo je odabran prema najvišem nivou performansi i u širokom cenovnom spektru, kako biste mogli doživeti ono najbolje iz ponude „dobrog zvuka“.

Duboko verujemo da je high fidelity, uz pravi pristup, dostupan svakom audiofilu bez obzira na budžet kojim raspolaže. Iz tog razloga svakom kupcu posvećujemo posebnu pažnju, kako bismo zajedno pronašli rešenje koje ispunjava njegove potrebe u segmentu izvedbe sistema, dizajna, cene i koje će ispuniti i više od očekivanja.

Naš je osnovni cilj da Vam pomognemo u sastavljanju i kombinovanju komponenti audio-elektronike i u njihovom postavljanju u akustički optimizovan prostor za slušanje muzike. Konačan rezultat za Vas će biti novi svet delikatnih tonova, harmonije, dinamike i zvučne slike. Želimo da doživite iskustvo čiste zvučne slike visoke rezolucije, koja je tako blizu originalne muzičke izvedbe da će Vas jednostavno očarati.