Pogledajte koje su firme potvrdile svoje učešće na na Hi-Files Showu, u martu 2010.
Prvi vikend – 20-21. mart

Gallus Audio Technology & SM design
Slovenački proizvođači zvučnika i gramofona udruženo dolaze na beogradski Hi-Files Show. Gallus Audio Technology će prikazati svoj vrhunski model Aldebaran, a o njemu kažu: “Upotrebom vrhunskih materijala u proizvodnji stvorili smo zvučnik s jedinstvenim i originalnim dizajnom. Kućište iz masivnog drveta napravljeno je ručno sa više od sedamsto slojeva odabranih furnira finske breze i slovenačke akustične jele, koju je takođe koristio u svojoj proizvodnji majstor violine – Stradivari. Preostale sastavne komponente Aldebarana izrađene su od eloksiranog aluminijuma, u koji su ugrađene vrhunske izabrane zvučničke jedinice modifikovane u Gallus Audio technology.”

HiendFi
Novobeogradski salon HiendFi je rezervisao dve sale za svoj dobro poznati program brendova. Biće izloženi: Audio Research, Cayin, Rega, Shanling, Siltech i Usher.

One HiFi
Kompanija sa najbogatijom listom brendova sprema nam posebno iznenađenje. Za sada još uvek možemo samo da nagađamo da li će od izložene opreme zasvirati Accuphase, Naim ili Audio Research. Da li ćemo slušati Sonus faber, ProAc ili Harbeth?

Division
Kompanija Division u svom programu poseduje veliki izbor projektora za profesionalnu upotrebu, ali i za sisteme kućnih bioskopa. Zastupnici su za Mitsubishi, Projection Design i Panasonic. Vrhunac ove prezentacije biće Panasonic plazma monitor dijagonale 85 inča.

Drugi vikend – 27-28. mart

AV impuls
Salon sa velikim brojem popularnih brendova ovoga puta sprema posebna iznenađenja. Brendovi koji će biti zastupljeni su: Acoustic revive, Arcam, Creek, Epos, Exposure, Leben, Mark & Daniel, Neat, Pro-Ject, Spendor…

Lasernet
Firma Lasernet pažljivo bira brendove za distribuciju u Srbiji. Za ovaj sajam je pripremljena oprema renomiranog engleskog proizvođača Audio Note UK i poznatog proizvođača iz NR Kine, firmu Opera Consonance. U dva dana će biti predstavljena dva nivoa opreme pod brendom Audio Note, jedan je Zero sa zvučnicima AN-K, a drugi je Three sa zvučnicima AN-E.
Opera Consonance će biti predstavljena serijom Droplet – gramofonom 3.1 i CD plejerom 3.1, i serijom Reference – CD plejerom  2.2. Izbor muzike će i nadalje biti dovoljno eklektičan da zadovolji raznovrsne ukuse i pokaže kapacitete opreme.

Vox Trade
Distributer renomiranih brendova Dynaudio, Electrocompaniet, Simaudio, Meridian, VTL, Transparent Audio i Soundcare je odlučio da iznenadi posetioce sajma. Ko uspe da pogodi koja oprema će biti predstavljena u “velikom” sistemu dobiće na poklon kabl Transparent Audio Power Link Plus, a ko pogodi “mali” sistem dobija na poklon Transparent Audio Music Link.

Oktava
Kompanija Oktava iz Zagreba predstaviće zvučnike iz svoje proizvodnje pod brendom Selficaudio. Selficaudio nastao je u Zagrebu kao plod višegodišnje saradnje između firmi „Oktava“ d.o.o. i „ATC“ d.o.o. Pokretačka ideja bila je da se projektuju proizvodi višeg Hi-Fi kvaliteta kako svojim zvučnim karakteristikama tako i dizajnom i fleksibilnošću proizvoda. Osnovne osobine proizvoda su visokokvalitetne ugrađene komponente (zvučničke jedinice, komponente za izradu skretnica i pribor proizvođača Ciare – Italija),  izrada (ručni rad) i materijali koji se koriste za izradu zvučničke kutije (drvo, koža, eko koža i staklo) te prilagodljivost kupcima u odabiru boje i vrste materijala zavisno o njihovim željama i potrebama.

Division
Kompanija Division u svom programu poseduje veliki izbor projektora za profesionalnu upotrebu, ali i za sisteme kućnih bioskopa. Zastupnici su za Mitsubishi, Projection Design i Panasonic. Vrhunac ove prezentacije biće Panasonic plazma monitor dijagonale 85 inča.

Velika berza muzike
U oba termina organizujemo veliku berzu ploča i diskova. Kompanije: One HiFi, AV impuls, HiendFi, Pinball Wizard records i Hi-Files će izložiti veliki broj LP ploča, kompakt diskova i Blu-ray koncerata.