Novi broj magazina Hi-Files pojaviće se u prodaji u utorak, 1. novembra. Nakon letnje dominacije višekanalnih uređaja, surround sistema i televizora, novembarsko izdanje je gotovo u potpunosti posvećeno stereo novitetima.
Pored brojnih vesti iz audio-video sveta, uvodni deo sadrži opširan izveštaj sa IFA sajma i dodele EISA nagrada u Berlinu, kao i reportažu sa prvog beogradskog CE & HA sajma. Testove predvodi vrhunski komplet medija plejer/DAC iz Brystona, kao i novi Dynaudio Focus 160, a slede prikazi Cambridge Audio pretpojačala i snagaša, novog integrisanog pojačala i DAC-a kompanije Rega, mrežnog plejera NAD C 446 i novog Audiolab pojačala sa oznakom 8200A. Nakon dužeg vremena na našem testu su se našli DALI zvučnici, sa modelom ZENSOR 1, a ljubitelji lampi će uživati u prikazu kombinacije pretpojačala i monoblokova domaćeg proizvođača Bračinac Audiosystems. Kao i uvek, "Retro" nas vodi u Hi-Fi istoriju, ovoga puta uz vrhunski video-rikorder Panasonic NV-FS90.
Povodom koncerta u Beogradskoj areni, Hi-Files donosi tekst o pop legendi Sade. U nastavku rubrike "Muzika & film" možete pročitati o razvoju muzike tokom srednjeg veka, kao i o sve popularnijem pojavljivanju strip-junaka na filmu. Naravno, tu su recenzije novih muzičkih i filmskih izdanja, kao i pregled tržišta.