shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 2 minuta ranije, giZ_Mo said: Тога толико мало треба ставити да више никада неће бити потребе за истим. Da li moze instrukcija kako se pravilno nanosi ? Quote
giZ_Mo Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 Just now, shon3i said: Da li moze instrukcija kako se pravilno nanosi ? Наравно да може! Све у свему мора комплетна осовина да се извади ван цилиндра на чијем крају је полумесец који подиже ручицу........... Quote
shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 4 minuta ranije, giZ_Mo said: Наравно да може! Све у свему мора комплетна осовина да се извади ван цилиндра на чијем крају је полумесец који подиже ручицу........... Znaci nije dovoljno samo da se stavi kao na slici sto sam prilozio ? (ponavljam sliku) vec mora ceo taj klip/osovina da se izvuce, i gde se onda aplicira mast ? Gledajuci sad vec i brdo vide-a svi uglavnom kanu po malo ovde, i malo okolo osovine. Quote
giZ_Mo Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 4 minuta ranije, shon3i said: Znaci nije dovoljno samo da se stavi kao na slici sto sam prilozio ? Ево ти слика која све говори: Quote
shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 6 minuta ranije, giZ_Mo said: Ево ти слика која све говори: @giZ_Mo ja dok razumem sta ste hteli da napisete, rasklopih ceo gramofon. Elem znaci treba samo da stavim mast na osovinu polumeseca ? Quote
giZ_Mo Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 22 minuta ranije, shon3i said: @giZ_Mo ja dok razumem sta ste hteli da napisete, rasklopih ceo gramofon. Elem znaci treba samo da stavim mast na osovinu polumeseca ? Не, нисмо се разумели 1- чаура кроз коју пролази осовина "2" Quote
shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 40 minuta ranije, giZ_Mo said: Не, нисмо се разумели Sad jesmo. Hvala. Probacu nekako bez rastavljanja, da to sredim lepo. Quote
giZ_Mo Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 1 minut ranije, shon3i said: Sad jesmo. Hvala. Probacu nekako bez rastavljanja, da to sredim lepo. Ајде, мада...... Quote
shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 15 minuta ranije, giZ_Mo said: Ајде, мада...... Da, bas je mada.. morace pod mač. Quote
giZ_Mo Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 13 minuta ranije, shon3i said: Da, bas je mada.. morace pod mač. На канал ? Quote
shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 3 sati ranije, giZ_Mo said: На канал ? Rastavio sam ga u sitna crevca, i ocistio staru mast, onda bukvalno kanuo malo i razmazao na osovinu, vratio sve na mesto i u prilogu je video, kako sad klizi lagano bez zurbe. @giZ_Mo kao i uvek spasava Untitled.mp4 Quote
sondek Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 Ja volim da je jos sporije, da signem do mesta za slusanje i vec uzmem omot u ruke. Znaci u sledecoj turi trazi jos gusce ulje. Quote
shon3i Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 3 minuta ranije, sondek said: Ja volim da je jos sporije, da signem do mesta za slusanje i vec uzmem omot u ruke. Znaci u sledecoj turi trazi jos gusce ulje. Da ima smisla Nista ako se pojavi 500 000 cSt-a uzimam, pa pri sledecem podmazivanju gramofona... Mada nije mi ovo main gramofon, ali ga korristim sa vremena na vreme Quote
giZ_Mo Posted February 18, 2023 Report Posted February 18, 2023 26 minuta ranije, shon3i said: @giZ_Mo kao i uvek spasava Untitled.mp4 Наравно ? Quote
Mingus,Mingus Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Stiglo je ulje kupljeno na kp.Da li treba nauljiti samo osovinu ili treba i sipati u leziste i koliko. Quote
giZ_Mo Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 13 minuta ranije, Mingus,Mingus said: Stiglo je ulje kupljeno na kp.Da li treba nauljiti samo osovinu ili treba i sipati u leziste i koliko. Осовина па пробај! Quote
Mingus,Mingus Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Da li moze za pranje lezista i osovine sa obicnim alkohol. Quote
Nixie Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Mislim da on ne rastvara masnoće. Ja koristim Izopropil alkohol ili čak aceton u težim slučajevima za pranje PCB posle lemljenja i bili kakvih mehaničkih sklopova od masnoća. Quote
giZ_Mo Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Da li moze za pranje lezista i osovine sa obicnim alkohol.Ја користим нитро разређивач, најбољи је!Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Quote
Nixie Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Ma staro ulje i mast mogu da se skinu i novim uljem, ređim nekim. Posle se obriše suvom krpicom i to je to. Quote
Recommended Posts