Jump to content

Recommended Posts

Posted

To ponesi amp pod mišku, kod mene ne fercera. Ja kupujem na prečac! U afektu lepteyebo.:D
Jedini put kad sam nešto slušo, zaye........io sam se.

Ali relativno smo još daleko od egzekucije.:D Zato skupljam različite utiske i maštam o finansijskoj konstrukciji koja je u fazi šta bi bilo kad bi bilo.

Posted
1 sat ranije, ivanp said:

Ceniš da nije za rokačinu? Znatiželjan sam znati. Ko zna kako će stvari da se odvijaju. Možda smognem snage............bla, bla.....................

...nije definitivno...tu sam poslusao i jedan podni model sa 2 bassa od 8 incha, iz Diamond serije, neznam koji model bese ...oko 90000 bese e on vec moze da roka...

Posted
29 minuta ranije, somilenko said:

Ponesi amp pa vidi, to ti je naj pametnije.
Dali su za rokačinu ili ne može biti i do ampa.@maxa
Sa kojim su ampom bili slušani?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Neki denon receiver iz 90 ih godina, 2x90w na 8 oma...

Posted

Može biti da traže amp sa malo više mooda, treba probati. To je bass od 20 cm u ne maloj kutiji a sudeći po dustcap-u, ako nije samo šminka, nije to mali prečnik špulne, treba njima struje verovatno.
Sada nađoh What Hi-Fi recenziju...

It’s soon clear that these speakers have a relaxed way about them, so we pair them with the energetic Rega Elex-R integrated amplifier (£949). Other amps that offer a good degree of get up and go will also work well.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted
1 hour ago, CoyoteKG said:

i Naim Supernait je bese "na tamnoj strani"?
Je l' to moze biti problem kad su i zvucnici i pojacalo "tamni"? Pitam jer planiram da odem da poslusam ove Wharfedale

Kolega, kada ono bese dostupan za slusanje (i kupovinu) u novosadskom Player-u? Ako se ne varam, mislim da procitah u tvojoj temi, raspitivao si se... Ja bi otisao sa mojom/drugarorovom Kyocerom da cujem, ista ima snage, Mosfeti i ostale kerefeke. :)