Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam maksimum 80 evra za pojacalo , koristio bih ga u stanu u sobi 3 sa 3 . amuziku koju slusam je ekstremni meta Slayer , Morbid Angel , Immoortal itd itt 

Toliko imam para da bi kupio nesto (rasiris se koliko ti je cebe dugacko)

Posted
3 sati ranije, oridjinale said:

ja sam skoro kupio harmann kardon hk 6500 za 70 evra i nisam se pokajao :) nisam neki hifi ekspert ali eto

Takodje. Doduse, ja sam ga platio 100e i clanovi su mi ga preporucili za malo drugaciju muziku ali bas sam sinoc slusao Megadeth, Infectious Grooves i Panteru. Izuzetno se cuje. Vidi samo da ti clanovi koji se razumeju pomognu u uskladjivanju sa kutijama jer to je mnogo bitno. Srecno!

Posted

Koliko se secam @oridjinale pisali smo u tvojoj temi . Harmana si uzeo jeftinije zato sto je bio estetski u losem stanju a preprodavac je imao dva komada jednog ocuvanijeg skupljeg i tog drugog . Cena za HK 6500 je uvek bila 100-120e ako je u dobrom stanju i unutra sve originalno . Ni ja sa mojim HK 6550 nisam nista jeftinije prosao . Bitno je da se kupi od vlasnika jer ga oni vremenom srede i osveze ili ti barem kazu sta je ne ispravno . Moj primerak je zavrsio kod @pompi i bio je komplet sredjen . Prilikom prodaje to ulozeno ti niko ne nadoknadi , Meni je drago da je zavrsio u dobrim rukama .

Posted
3 sati ranije, Miomir said:

Cela ta serija Harmana ima problema sa mikro prekidacima starost i vreme uradi svoje . Jako su retki da se nadju zamenski . Obavezna proba i pregled pre kupovine . Inace zvucno odlicna pojacala . Preporuka da gledas novije serije HK 6xxx i 6xx koje nemaju problema se prekidacima a isto su dobre .

Posted
12 sati ranije, miskon said:

Meni je drago da je zavrsio u dobrim rukama

Hvala sto tako mislis. Verovatno nije skromno s moje strane ali moram dodati da dobro mislis  :cheers

Posted
On 25.6.2018. at 0:01, miskon said:

Koliko se secam @oridjinale pisali smo u tvojoj temi . Harmana si uzeo jeftinije zato sto je bio estetski u losem stanju a preprodavac je imao dva komada jednog ocuvanijeg skupljeg i tog drugog . Cena za HK 6500 je uvek bila 100-120e ako je u dobrom stanju i unutra sve originalno . Ni ja sa mojim HK 6550 nisam nista jeftinije prosao . Bitno je da se kupi od vlasnika jer ga oni vremenom srede i osveze ili ti barem kazu sta je ne ispravno . Moj primerak je zavrsio kod @pompi i bio je komplet sredjen . Prilikom prodaje to ulozeno ti niko ne nadoknadi , Meni je drago da je zavrsio u dobrim rukama .

Spusto je cenu i drugom pojacalu. https://www.kupujemprodajem.com/harman-kardon-hk-6500-62767058-oglas.htm?filter_id=224590233

Tako da ako doda samo 10 evra preko, moze da prodje jos bolje od mene. :)