Milos A Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ajd sad ozbiljno, može neko da mi objasni u Äemu je fora sa teranjem novih Älanova sa foruma? Da li se tako osećate pametnije, superiornije? DeÄko otvori temu Novajlija http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/26228-novajlija/ prvo krene Rajko da troluje, onda se lik naljuti i kaže da će da ode sa foruma, a MiloÅ¡ ga joÅ¡ lepo "spakuje" Nikada ne pitaj Å¡ta ti možeÅ¡ da uÄiniÅ¡ za forum, već Å¡ta forum može da uÄini za tebe! Puno sreće na stranim forumima. Ta-da and thanx for nuthin' Ljubo, "zaboravio" si da pomeneÅ¡ da je lik prvo sve nas napuÅ¡io sa postom koji glasi ovako: Kakav Rajko? Vidim da vi patite od paranoje...ako misliÅ¡ da sam nekakav Rajko, to se lako vidi pomoću IP adrese....ali nije važno, ima dovoljno stranih foruma na kojima mogu da postavim isto pitanje i gde će mi biti normalno odgovoreno. Ta-da and thanx for nuthin'. Ja sam mu samo uradio paste-back (isto kao i Milovanu 63 sinoć ) Mislim da si ti prvi trebao da reagujeÅ¡ i da ga spakujeÅ¡ sa "Ta-da and thanx for nuthin" ali kako hoćeÅ¡ - tvoj forum, tvoja pravila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkavian Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 U svoj iskrenosti,i kao neko ko je od skora na ovom forumu,Veoma malo ljudi ovde je "noob friendly".A to je bilo pre raznih trololo likova koji su se posle pojavljivali.Niko se nije rodio sa znanjem,a jos redji su ljudi koji su imali priliku da poslusaju sve i svasta pa da imaju neki poluoformljeni ukus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos A Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 U svoj iskrenosti,i kao neko ko je od skora na ovom forumu,Veoma malo ljudi ovde je "noob friendly".A to je bilo pre raznih trololo likova koji su se posle pojavljivali.Niko se nije rodio sa znanjem,a jos redji su ljudi koji su imali priliku da poslusaju sve i svasta pa da imaju neki poluoformljeni ukus. Kada si malo duže na forumu stekneÅ¡ ne-po-gre-Å¡iv osećaj ko je ozbiljan a ko je zamlata. Dva posta su dovoljna. Ljuba ima Å¡iroko srce i nadljudsko strpljenje sa novim Älanovima, ali mislim da ih Äesto Å¡titi ne vodeći dovoljno raÄuna o starim Älanovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkavian Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Kada si malo duže na forumu stekneÅ¡ ne-po-gre-Å¡iv osećaj ko je ozbiljan a ko je zamlata. Dva posta su dovoljna. Ljuba ima Å¡iroko srce i nadljudsko strpljenje sa novim Älanovima, ali mislim da ih Äesto Å¡titi ne vodeći dovoljno raÄuna o starim Älanovima. Pa u potonjem slucaju covek nije dobio ni ta dva posta prednosti koliko im ti dajes,a ne bih rekao da je trololo,sto bi se cimao da kaci slile od svojih omiljenih grupa.(medju kojima ima kvalitetne muzike ko voli EBM). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar75 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ja sam nov na forumu, i od kad sam se prikljucio nisam imao nikakav problem sa ''starim'' clanovima. Naprotiv, na sva moja pitanja ljudi su mi dali korektne i korisne savete. Secam se npr. da sam bio u prilici da kupim ATH gramofon, postavio sam pitanje i dobio odgovor da se radi o samo jednoj od brojnih losih kopija Technicsa... Brojni su primeri da iskusni clanovi daju korektne savete pocetnicima... Mislim da je ono sto nervira ljude pre svega manir navodnih pocetnika da u temi postave pitanje, a onda na date savete pocnu da ''sole pamet'' drugima, omalovazavaju predlozena resenja itd. Podforum se zove ''pocetnicka pitanja'' a ne ''pocetnicki odgovori'' ! Ispratite samo koliko ljudi nakon dobijenog saveta ili odgovora na pitanje kaze ''hvala na odgovoru'' ili nesto slicno. OK je reci i ''hvala na odgovoru ali mi se ne svidja predlog iz to i tog razloga....'' Sve ce vam biti jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos A Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Pa u potonjem slucaju covek nije dobio ni ta dva posta prednosti koliko im ti dajes,a ne bih rekao da je trololo,sto bi se cimao da kaci slile od svojih omiljenih grupa.(medju kojima ima kvalitetne muzike ko voli EBM). Gde je okaÄio slike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartholomew Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/album/75-musica/ ne moram uvek da se slozim sa covekom,ali Ljuba je u pravu.Masa forumasa je dobila warn/ban/trajni ban.....ako vec vide da se u nekoj temi radi o standard hajpu koja ne moze na dobro da izadje zasto se ukljucuju?Forumasi stvaraju clon-ove (ne bukvalno)....nemojte se javljati u tim slucajevima i bice svima bolje.Ceo taj lov na vestice samo odaljava postojece i odbija nove clanove.Opustite se ljudi,popijte pivo uz girice i muziku Otvarajte konstruktivne teme a klonite se onih drugih. Milose sve ljude podjednako postujem tako da stari/novi clan je za mene isti ako je prijateljski nastrojen.A to o nepogresivom osecaju.....budi ti u pravu ili ne,ok je to ali neka na tome i ostane.Ne moras dodavati ulje na vatru,ima ko ce o tome da brine. Pisem ovo iz najbolje namere pa bih voleo da se tako i protumaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrapaic Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ajd sad ozbiljno, može neko da mi objasni u Äemu je fora sa teranjem novih Älanova sa foruma? Da li se tako osećate pametnije, superiornije? DeÄko otvori temu Novajlija http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/26228-novajlija/ prvo krene Rajko da troluje, onda se lik naljuti i kaže da će da ode sa foruma, a MiloÅ¡ ga joÅ¡ lepo "spakuje" Nikada ne pitaj Å¡ta ti možeÅ¡ da uÄiniÅ¡ za forum, već Å¡ta forum može da uÄini za tebe! Puno sreće na stranim forumima. Ta-da and thanx for nuthin' Ljubo, sta je grupa E? Mislim, toliko dugo me nije bilo na forumu, i nisam u toku. A kako izgleda, bolje da se vratim u svoju dimenziju Lik kojem sam (kako ti kazes) trolovao ZNA VISE OD MENE o Hi-Fi tematici; pogledaj samo sta je pobrojao od uredjaja. Kad sam ja dosao na forum nisam znao razliku izmedju integrisanog pojacala i cistog 'snagasa' Kako god, ovaj forum po disciplini sve vise lici na kasarnu. Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ljubo, a da bi se koliko toliko izbegle zabune izmedju pravih novih clanova i trolova, da se malo vise postuje ono pravilo o koriscenju pretrage pre postavljanja nove teme ? Posto vecina novih tema pocinje sa "sta kupiti za xyz para " , teme koje su prezvakane xyz milion puta... za starije clanove mozda i jedini logican savet... ukoliko se pojavi novi clan i postavi takvo pitanje, ukoliko zelite odgovorite, ali ako vidite da pocinje pokretac "novajlija " sara kao u par gornjih tema, jednostavno ne odgovarati vise .. Tema ce zamreti, a trolu ce sve vremenom dosaditi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos A Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/album/75-musica/ ne moram uvek da se slozim sa covekom,ali Ljuba je u pravu.Masa forumasa je dobila warn/ban/trajni ban.....ako vec vide da se u nekoj temi radi o standard hajpu koja ne moze na dobro da izadje zasto se ukljucuju?Forumasi stvaraju clon-ove (ne bukvalno)....nemojte se javljati u tim slucajevima i bice svima bolje.Ceo taj lov na vestice samo odaljava postojece i odbija nove clanove.Opustite se ljudi,popijte pivo uz girice i muziku Otvarajte konstruktivne teme a klonite se onih drugih. Milose sve ljude podjednako postujem tako da stari/novi clan je za mene isti ako je prijateljski nastrojen.A to o nepogresivom osecaju.....budi ti u pravu ili ne,ok je to ali neka na tome i ostane.Ne moras dodavati ulje na vatru,ima ko ce o tome da brine. Pisem ovo iz najbolje namere pa bih voleo da se tako i protumaci... Jbt, kakva demagogija. A ti si se kao ubio od otvaranja novih i konstruktivnih tema? Bart -> Find my content -> View all topics Bart has started -> There is no information to show Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Gde je okaÄio slike? http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/category/1-albumi-clanova/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartholomew Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Jbt, kakva demagogija. A ti si se kao ubio od otvaranja novih i konstruktivnih tema? Bart -> Find my content -> View all topics Bart has started -> There is no information to show Ako nisam otvarao puno tema onda ne stoji ovo sto sam napisao u prethodnom postu? Offtopic: Iz nekog razloga su prestale da mi stizu notifikacije.Hint moderatorima da se baci oko da li je sve ok sa forumom....ne znam da li je samo meni tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos A Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Vidim da neko od modova udarniÄki briÅ¡e moje postove sa raznih tema. Mogu li da znam zaÅ¡to se nesrećnom Dok Holideju toleriÅ¡e kada mi napiÅ¡e a onda se meni obriÅ¡e post sa ? Mogu li da znam zaÅ¡to se Milovanu 1963 toleriÅ¡e kada mi napiÅ¡e svasta...kakve veze ima to sto si naveo sa njegovim pitanjem ? ako si to prosao, das odgovor, ako ne, onda bolje odmoriti nego lupetati a meni se obriÅ¡e post u kome mu odgovorim sa svasta...kakve veze ima to sto si naveo sa njegovim pitanjem ? ako si to prosao, das odgovor, ako ne, onda bolje odmoriti nego lupetati Unapred zahvalan, M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infidel Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Mogu li da znam zašto se nesrećnom Dok Holideju toleriše kada mi napiše a onda se meni obriše post sa ? http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/25396-pravila-foruma/ - Postovi koji sadrže samo smajlije nisu dozvoljeni! Ako nemate šta da kažete, ćutite! Što se ponavljanja/prepisivanja post-a drugog user-a, brisanje je najmanje što može da te snađe. OBRISAN OFF/FLAME, ZA MAČKE IMA POSEBNA TEMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranko Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Pratio sam temu gde je Srdan postavio pitanje "Å¡ta kupiti za 100.000din", i na žalost konstatovao da mnogi Älanovi foruma ne daju konkretne predloge na ovakve teme već se ukljuÄuju u diskusiju viÅ¡e da prokomentariÅ¡u neki predlog iako nemaju liÄnog iskustva sa predloženim ureÄ‘ajima, ili da nekome u diskusiji "drže stranu". Da ne spominjem nedavne komentare na novijoj temi, gde se novopridoÅ¡li Älanovi direktno optužuju, prozivaju i sl. Takva praksa definitivno tera ljude sa foruma, Å¡taviÅ¡e izaziva revolt prema istom, Å¡to verujem da nije cilj. Kao neko ko se godinama susreće sa kupcima poÄetnicima, mogu sasvim da razumem njihovu zbunjenost, neznanje, neodluÄnost, jer su većina potpuni poÄetnici na naÄin kakav ljudi koji borave na forumu ne mogu ni da shvate. Takvim ljudima je potrebno posvetiti vremena i imati posebno strpljenje u nekim situacijama. Oni Äesto ne znaju ni Å¡ta im treba, a kamoli kako da se odluÄe izmeÄ‘u novog i polovnog, skupljeg ili jeftinijeg. Naravno, ne tvrdim da je to sluÄaj u 100% ovakvih situacija, ali scenario se ponavlja Äini mi se previÅ¡e Äesto. Nisu svi trolovi, dupli nalozi i kojeÅ¡ta, imaju ljudi valjda i pametnija posla od zamlaćivanja baÅ¡ ovog hifi foruma, koliki god mu znaÄaj možda pridajemo. Mislim da je viÅ¡e problem u tome Å¡to Å¡ire Älanstvo zapravo ne uÄestvuje u ovakvim temama, jer verujem da bi liÄna iskustva drugih Älanova koji su bili poÄetnici i kupili svoje sisteme sa ili bez pomoći foruma bila dragocena za buduće kupce. A to je upravo ono Å¡to izostaje, bojim se iz razloga mogućeg kritikovanja od strane stalnih/"dežurnih" Älanova koji bi ih prozivali ili kritikovali za izbore koje su napravili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toza Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Upravo u povratnim informacijama i jeste problem. Jako malo novih Älanova se udostojilo da, nakon predloga i diskusija, podijeli sa nama Å¡ta su izabrali, za Å¡ta se odluÄili, i kakvi su utisci, da li su zadovoljni. Na kraju krajeva, i ja sam novi Älan i osim sitnih prepucavanja, a Å¡to je i normalno, jer nismo svi istomiÅ¡ljenici, uopÅ¡te nemam loÅ¡e iskustvo. Naprotiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Од Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð¼Ð¸ не Ñтижу нотификације у вези тема које Ñу ми активне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatgoeson Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ne mogu da pošaljem PP, dešava se ovo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRMOT Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 To i ja dobijam, pa kada stisnem back on me izbaci iz foruma. Kada se ponovo nakacim, vidim da je poruka zapravo tu... ali ima problema da duplim postovima. Kada stisnem "'poruka'' ne desava se nista...stisnem opet, nista,...opet ...nista...izadjem na silu, vratim se u forum, kad ono postirano onoliko poruka koliko sam puta pritisnuo ''poruka''... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trotter Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 I meni je takva poruka prikazana ali privatna poruka je prošla. Notifikacije ne stižu. Postavljanje komentara na forumu je, takođe, danas povilenilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Uradio sam update tapatalka pa sad pravi problem, reši ću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trotter Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 To i ja dobijam, pa kada stisnem back on me izbaci iz foruma. Kada se ponovo nakacim, vidim da je poruka zapravo tu... ali ima problema da duplim postovima. Kada stisnem "'poruka'' ne desava se nista...stisnem opet, nista,...opet ...nista...izadjem na silu, vratim se u forum, kad ono postirano onoliko poruka koliko sam puta pritisnuo ''poruka''... evo opet... Kad napiÅ¡eÅ¡ poruku, samo jednom klik na poÅ¡alji, onda klik na nove poruke ili poÄetnu stranu. ÄŒudan bag . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Uninstalirao sam Tapatalk, problem bi morao biti rešen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 problem bi morao biti reÅ¡en За Ñада да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts