Bokkie

Članovi
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

About Bokkie

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 10/14/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pancevo

Recent Profile Visitors

2,436 profile views
 1. Nedostaje jos Technics i eto kompletnog Matsushita brendova :)
 2. Ja sam koristio flashku od 64 GB, USB 2.0, koja se napunila skoro do kraja, ali sve je to lepo radilo bez problema. SBB risiver napravi 2 linux particije, u odnosu 3% : 97%, gde se sadržaj snima na 97% particije. Bez problema sam taj flash iskopirao na HDD od 320GB (byte-by-byte) i posle resizovao obe particije do kraja, tako da su mi svi snimci ostali. Sve ovo naravno iz Linuxa, iz Windowsa nema sanse. Podaci su inace skroz kriptovani i mogu se gledati iskljucivo na risiveru gde je sadrzaj snimljen.
 3. Nisam video ranije, extra fora za mini player )
 4. Bokkie

  Kakav oglas...

  Znam da je off-topic, ali @Safet: da li je moguce da i dalje koristis Windows XP?
 5. Bokkie

  Kakav oglas...

  Kad smo već kod kaseta, kakvo je ovo OEM pakovanje?
 6. @Maki: Pa DAB i DAB+ imaju totalno iste informacije (signal, text, isti multiplex. itd), osim sto je audio codec drugaciji. DAB koristi MP2 a DAB+ koristi AAC codec. Tvoj DAB radio moze da dekodira samo MP2 (DAB format) a najverovatnije sve te stanice koje hvatas koriste DAB+ (AAC format) pa se ne cuje nista. Slicna situacija kao kad nakacis 24/96 preko optike, a DAC dekodira samo 24/48. Vrlo je moguce je da treba da ubacis nov firmware u DAB radio da bi mogao da dekodira DAB+. Vidim da ima nazad RS232 port, tako da flashovanje ide preko njega (i najverovatnije terminala na PC-ju).
 7. Mozda malo glupo pitanje, ali da nije signal kodiran tako da DAB ne moze da ga dekodira? U Svajcarskoj koliok vidim koriste i DAB i DAB+ standarde, a taj tvoj uredjaj mozda moze da dekodira samo DAB, a recimo da stanica emituje u DAB+ formatu.
 8. Upravo sam preslusao poslednju emisiju, svaka cast, dosta toga o dekovima (o kojima volim dosta da cujemo), a dalje interesantna prica o streamer-ima i CD Player-ima, snagasima... Zoran BG je bio skroz iskren i to najvise treba ceniti. Uspeo je svoje uskustvo da prenese, i kao audiophile i kao engineer
 9. Preslušao sam sve, od početka do kraja, još jednom sve pohvale. Drago mi je da je gost spomenuo Pančevo, kada se naručuje od Kuzme u pola cene
 10. Odlicna, kvalitetna emisija, dosta znanja i iskustva, slusao sam sa uzivanjem
 11. Odslušao i pogledao od početka do kraja, vrlo interesantno, zanimljivo, samo nastavite tako...
 12. Skinuo sam mp3 - malo je na pocetku imao problem sa balansom, ali brzo se ispravilo Extra izbor pesama, svaka cast
 13. Bokkie

  Display

  Zar nisu napajanja tih displey-a sa naizmenicnom strujom, male voltaze?
 14. Bokkie

  Asus maticna P5K

  Evo kako to izgleda iz CPU-Z, kada sistem nije overclockovan