Ljuba Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Novi broj magazina Hi-Files pojaviće se u prodaji u subotu, 29. decembra. Pored informacija o novitetima iz audio-video sveta, u novom broju možete proÄitati detaljan izveÅ¡taj sa osmog Hi-Files sajma, kao i reportažu sa novembarskog audio-video sajma u BudimpeÅ¡ti. Gosti Hi-Files sajma bili su g. Rune Skov iz kompanije Nordost i g. Volker Rusko, predstavnik Äuvenog Tannoya, a u novom broju možete proÄitati intervjue sa njima. Testovi donose prikaze mrežnih plejera Cambridge Audio Stream Magic 6 i Marantz NA7004, veoma zanimljivog CD plejera/strimera Yamaha CD-N500 i pristupaÄnog D/A konvertera Advance Acoustic MDX 600. U kategoriji zvuÄnika prisutna su dva odliÄna modela – novi podnostojeći Opera Grand Mezza i regalski Tannoy Revolution DC6. Za high-end zvuk pobrinulo se cevno integrisano pojaÄalo VTL IT-85, a za ljubitelje vinila tu je test novog gramofonskog pretpojaÄala Cambridge Audio Azur 651P. Kategorija AV ureÄ‘aja obuhvata test soundbara JBL Cinema SB200, tu je i novo JBL iPod postolje sa oznakom OnBeat aWake, dok se meÄ‘u “najvažnijim sporednim stvarima†nalazi prikaz strujnog razdelnika Oehlbach XXL Powersocket 908. U rubrici “Muzika & Film†možete proÄitati tekst o nedavno preminulom velikanu džeza, Daveu Brubecku, kao i o ameriÄkom piscu, režiseru i producentu Michaelu Mooreu. Tu su recenzije najnovijih muziÄkih izdanja, ali i željno oÄekivanih filmskih hitova kao Å¡to su “The Hobbit: An Unexpected Journey†i “Cloud Atlasâ€. KonaÄno, “Pregled tržiÅ¡ta†se predstavlja u neznatno izmenjenoj formi, ali jednako sadržajan kao ranije. ProÄitajte ceo Älanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 29, 2012 Author Report Share Posted December 29, 2012 Broj 51. magazina Hi-Files izaÅ¡ao je u januaru 2013, a iz sadržaja izdvajamo: Razglednica Hi-Files Show 2012, Beograd Audio-Video Trend 2012, BudimpeÅ¡ta Testovi VTL IT-85 Marantz NA7004 Cambridge Audio Stream Magic 6 Yamaha CD-N500 Advance Acoustic MDX 600 Tannoy Revolution DC6 Opera Grand Mezza Cambridge Audio Azur 651P JBL Cinema SB200 JBL OnBeat aWake Oehlbach XXL Powersocket 908 Muzika & Film Dave Brubeck Michael Moore MuziÄke i filmske recenzije ProÄitajte ceo Älanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 29, 2012 Author Report Share Posted December 29, 2012 Od danas u prodaji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Nja nja nja, ja sam prvi koji komentariÅ¡e! OdliÄno ste natemiprali izlazak, kupio sam novi broj na ŽelezniÄkoj stanici u BG-u i turio ga u ranac, kad voz proÄ‘e InÄ‘iju ondak ću da poÄnem da Äitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladovid Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Ja bih drage volje komentarisao novi broj kad bih mogao da ga kupim u Nisu. Evo i danas, kao i prethodnih dana to nije bilo moguce, jer ipak je Nis predaleko od Bg-a (mozda se salje brzim prugama Srbije ili nesto slicno) Toliko . Srecna vam Nova godina !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 Nema ga ni u bg svuda Biće 3. januara, mrzelo ljude da rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froggy Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 ...mrzelo ljude da rade ...a i vi ste baš morali da ga objavite dva dana pred praznike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 Mi smo uradili sve Å¡to treba da se Äasopis pojavi tri dana pred ng na kioscima. zaÅ¡to to nije tako, saznaćemo trećeg januara od distributera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladovid Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Ma moze im se - klasicna stvar u Srbijici - monopolisti (mislim naravno na distributera) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy_92 Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Ja sam kupio casopis na pumpi u Nisu pre nekoliko dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 Ocigledno je problem nastao samo kod nekih distributera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Zašto nema ni jednog teksta G-dina Zorana Karapandžića u ovom broju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zika Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 ZaÅ¡to nema ni jednog teksta G-dina Zorana Karapandžića u ovom broju? Taman sam (posle sat/dva odluÄivanja) seo da to isto pitanje postavim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Taman sam (posle sat/dva odluÄivanja) seo da to isto pitanje postavim... Zato sto je maksimalno iskomercijalizovan! Nazalost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zika Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Zato sto je maksimalno iskomercijalizovan! Nazalost! Ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Zato sto je maksimalno iskomercijalizovan! Nazalost! Ne lupaj,Zoki je Älan ovog foruma takodje,pitanje je postavljeno i sacekaj odgovor ako Zoran hoce da ga da,ako nece nije ni duzan nikom nista da objasnjava. Davati neke pausalne zakljucke nije u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ne lupaj,Zoki je Älan ovog foruma takodje,pitanje je postavljeno i sacekaj odgovor ako Zoran hoce da ga da,ako nece nije ni duzan nikom nista da objasnjava. Davati neke pausalne zakljucke nije u redu. A mogao bi i Ljuba da nam svima odgovori,zasto nema Zoranovih tekstova,koje sam licno voleo da Äitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Ipak ste uspeli da kupite Äasopis, odliÄno. DoÅ¡lo je do razmimoilaženja sa Zoranom, tako da viÅ¡e ne saraÄ‘ujemo. Sve je OK, drugarski, tako da on nastavlja rad na svom sajtu i ostaje, po svojoj volji, Älan ovog foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ko? Ko? Pa nije sigurno ZoranBG, mislio sam na ''Hi-Files''!!! To se valjda podrazumeva?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Jeste, ubismo se od reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ne lupaj,Zoki je Älan ovog foruma takodje,pitanje je postavljeno i sacekaj odgovor ako Zoran hoce da ga da,ako nece nije ni duzan nikom nista da objasnjava. Davati neke pausalne zakljucke nije u redu. ''Ne lupaj''? NEKULTURNI STVORE JEDAN !!! Idi svom ocu reci ''NE LUPAJ'' koji te tako lepo vaspitao!!! I nemoj da ti slucajno padne napamet da mi se vise obratis tim tonom!!! Jel ti jasno? A najbolje bi bilo da mi se uopste ne bracas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zika Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ko? Pa nije sigurno ZoranBG, mislio sam na ''Hi-Files''!!! To se valjda podrazumeva?!? Žao mi je, nisam razumeo VaÅ¡ post i zato sam se odvažio postaviti pitanje. Nije potrebno da viÄete, dobro Äujem, hvala na pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zika Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Časopis (sasvim je sigurno) neće biti isti bez Zorana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suca77 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Časopis (sasvim je sigurno) neće biti isti bez Zorana... Videcemo , vreme ce pokazati svoje. Mislim da je to njihova licna poslovna stvar u koju ne bismo trebali da se mesamo . Zoki je Faca , tako ce i ostati nevezano za casopis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 ''Ne lupaj''? NEKULTURNI STVORE JEDAN !!! Idi svom ocu reci ''NE LUPAJ'' koji te tako lepo vaspitao!!! I nemoj da ti slucajno padne napamet da mi se vise obratis tim tonom!!! Jel ti jasno? A najbolje bi bilo da mi se uopste ne bracas!!! Prvo,ne viÄi,a sam si zasluzan za "ne lupaj",zato sto si izveo zakljucak bez osnova,sem toga receno je u zargonu bez zadnjih namera,sto je moja greska i ako sam te uvredio,izvini nije mi bila to namera. A ako sam vec ja pogresio,imao si idealnu priliku da pokazes da se razlikujes i koliko si ti "kulturan",na zalost propustio si je i pokazao da si gori od mene. A ti idi i kazi mom pokojnom ocu kako me je vaspitao,a kako se ti obracas drugima,to vidim. A to kako cu ja da se obracam tebi ili bilo kome,o tome cu ja da odlucujem,zavisno kako i koliko nekog postujem i taj neko mene,a ne zato sto ces ti da mi naredis??? Da li je to tebi jasno? I ne brini vaspitani covece,ispostovacu tvoju zelju i necu ti se vise obracati,sigurno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now