Dynamite Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Prvo,ne viÄi,a sam si zasluzan za "ne lupaj",zato sto si izveo zakljucak bez osnova,sem toga receno je u zargonu bez zadnjih namera,sto je moja greska i ako sam te uvredio,izvini nije mi bila to namera. A ako sam vec ja pogresio,imao si idealnu priliku da pokazes da se razlikujes i koliko si ti "kulturan",na zalost propustio si je i pokazao da si gori od mene. A ti idi i kazi mom pokojnom ocu kako me je vaspitao,a kako se ti obracas drugima,to vidim. A to kako cu ja da se obracam tebi ili bilo kome,o tome cu ja da odlucujem,zavisno kako i koliko nekog postujem i taj neko mene,a ne zato sto ces ti da mi naredis??? Da li je to tebi jasno? I ne brini vaspitani covece,ispostovacu tvoju zelju i necu ti se vise obracati,sigurno! Odlicno! Znaci to je reseno! A sad smanji ton i napisi nesto pametno o ''Hi-Filesu'', ako imas!? To je tema!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Odlicno! Znaci to je reseno! A sad smanji ton i napisi nesto pametno o ''Hi-Filesu'', ako imas!? To je tema!!! Gde ti vidis da sam ja VIKAO kao ti,...ha-ha-ha-ha...kakav si ti lik,volis da pametujes i da se pravis pametan, ponasas se kao domino dama,video sam i tvoj ton kakav je i koliko si pametan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barti Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 MIR BRATE MIIIIR....++= Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Časopis (sasvim je sigurno) neće biti isti bez Zorana... Slazem se sa tobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zika Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Videcemo , vreme ce pokazati svoje. Mislim da je to njihova licna poslovna stvar u koju ne bismo trebali da se mesamo . Zoki je Faca , tako ce i ostati nevezano za casopis Naravno, ja i nisam (niti bih ikada) napisao „Zoki neće biti isti bez Äasopisa“...... Ostaje nam ili neko drugo mesto koje ZBG odabere... Sada će imati viÅ¡e vremena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladovid Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Jao, jos nisam kupio casopis (jerbo sam danas celog dana imao puno posla) ali sam malo pregledavao isti na site-u i posto mi je izasla slika u ovom jubilarnom 51. broju, moram da kupim vise desetina primeraka i podelim okolini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 Jao, pa da sam znao pa da posaljemo veci tiraz u Nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lines Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Jedno je sigurno, na vreme sam prestao da kupujem casopis. Za mene su veliki respect imali clanci Zorana, dok za druge nisam bas siguran. Neki zvuce kao da ih distributeri pisu, svi su super, zvucno fantasticni i sl. njesra ! Toliko od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Jedno je sigurno, na vreme sam prestao da kupujem casopis. Za mene su veliki respect imali clanci Zorana, dok za druge nisam bas siguran. Neki zvuce kao da ih distributeri pisu, svi su super, zvucno fantasticni i sl. njesra ! Toliko od mene Like! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlaka Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Jedno je sigurno, na vreme sam prestao da kupujem casopis. Za mene su veliki respect imali clanci Zorana, dok za druge nisam bas siguran. Neki zvuce kao da ih distributeri pisu, svi su super, zvucno fantasticni i sl. njesra ! Toliko od mene Ovo boldovano ima istine,liÄe,ne bas vecina Älanaka,ali izmedju redova moze da se pomisli. Cak i textovi na forumima koji su pisali o istom,ne retko su brisani i opravdavani trolovanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froggy Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Mene je obradovalo kada sam na strani 52 proÄitao da se konaÄno (kod nas) pojavio naslednik gramofonskog pretpojaÄala Cambridge Audio Azur 640P - novi model je 651P... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Malo mi je dosadilo da nakon više od 8 godina bavljenja ovim poslom objašnjavam neke baš besmislene stvari. Navedite šta to nismo naveli u testovima od negativnih osobina nekog uređaja, a da ste vi to primetili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladovid Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Napokon kupio ovaj broj, u Futurinom kiosku, na ostalim mestima na kojima sam ranije kupovao nije jos stigao. E sad, zao mi je zbog Zokija, njegovi tekstovi su bili odlicni ali koga nema bez njega se moze. Isto tako videh da se lista saradnika svela na samo 2 imena (nekad ih je bilo 10-ak). Mozda je to samo za ovaj broj ? O utiscima javljam kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lines Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Ljubo, ti si i dalje cool lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Ma i ti si, ali to nije poenta Poenta je da mi je dosadilo pauÅ¡alno ocenjivanje kako su svi Äasopisi isti, reklamni pamfleti bla bla tražim dokaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Surfer Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 ...ali to nije poenta Poenta... biznis na prvom mestu, hteli to ili ne, tako mora da bude. Ljudi su promenljivi, nije HiFiles nastao zbog Zorana a ni obrnuto.. svaka cast i Ljubi i Zoranu, svako je profesionalac na svoj nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makiaveli Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Citam od skoro prvog broja. Nisam primetio bitnu razliku sa i bez Zorana. Mlako i amaterski u svakom slucaju. Ipak bolje od ovih sto prevode i prepisuju sa engleskog. To je tek komicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Makiaveli, koristite proxy, pa pretpostavljam da ste neko od banovanih clanova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio(DDMF)! Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Makiaveli, koristite proxy, pa pretpostavljam da ste neko od banovanih clanova. Michela/Dynamite/Makiaveli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Michela/Dynamite/Makiaveli... U Äemu je tvoj problem? Zasto me pominjes i sa kakvim namerama? Predpostavljam da su neke provokacije u pitanju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agronk Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Kada ce casopisa biti na Kosovu u Prizrenu gde ja zivim? Vise volim da citam u papiru nego *.Pdf formatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makiaveli Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Makiaveli, koristite proxy, pa pretpostavljam da ste neko od banovanih clanova. Greska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted January 6, 2013 Author Report Share Posted January 6, 2013 Kada ce casopisa biti na Kosovu u Prizrenu gde ja zivim? Vise volim da citam u papiru nego *.Pdf formatu! Da li na Kosovu radi neki od većih distributera novina npr Štampa ili Futura? Raspitacu se kod našeg distributera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroljub Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Tekstovi koje je pisao Zoran su bili na vrhunskom nivou. Bilo je pravo zadovoljstvo Äitati ih. On je to umeo da radi. Mislim da je Hi-Files izgubio njegovim odlaskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasak1 Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Zoran je izuzetan hi-fi novinar,i viÅ¡e od toga veoma dobar poznavalac muzike.Ne želim da umanjim struÄnost drugih recezenata ali ja sam Hi-Files prevashodno kupovao zbog relevantnih i kvalitetno napisanih testova,to Äini razliku izmedju ozbiljne i populistiÄke audio Å¡tampe. Mislim da je ovo korak unazad.Ipak ovaj Äasopis Äitaju ozbiljni audiofili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now