Jump to content


Dynamite

Članovi
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dynamite

  1. Ma, ti, si, bre, prso skroz! Kakvu ljubicu? Sto da tapsem? Ko limitiran? Sta bre buncas, pobrljavio si od zlobe i paranoje! Samo ti jedno lepo kazem: otkaci se vise od ove teme..pratim je vec duze vreme i ne zelim da citam tvoje bljuvotine, gluposti, podbadanja i provociranja! Idi bre na ulicu tamo gde ti je i mesto, ulicaru jedan! Razbires? Izvinjavam se suci77 i ostalima sto ovako reagujem!
  2. Ne budi licemeran molim te?! Sam si potpirio i isprovocirao tenziju i nervozu na ovoj temi! A sad' ti je kao zao i dolazis ko ''Majka Tereza'' da smirujes situaciju! Mnogo si bre pokvaren, ako se nesecas ovo je ta tvoja poruka od pre neki dan sa kojom si zeleo da isprovociras sukobe! Evo: Voleo bi samo da mi odgovoris: kako se osecas dok pises tako zlobne poruke? Mislim jel' extaziras? Stvarno mi se ponekad smuci zivot kad naletim na takve tipove ljudi kao sto si ti! Izgleda da su takvi ''moralni patuljci'' kao sto si ti, nasa neminovnost, zlobnika i zaludnih pacenika ima svuda i u ogromnom broju..Izgleda...
  3. I Firefox radi savrseno! ..I jedna molba, ako moze? Da li je ikako moguce da se cirilica iskljuci, odnosno..da se uopste i ne moze koristri kao opcija??? Iz prostog razloga, zato sto je ona najcesci problem kod raznih tipova softvera i najcesce zbog nje sistemi baguju!!!
  4. Mislim da ne treba sad preterivati! Iskreno se nadam da je sondek ishitreno i u zurbi napisao onaj svoj post... Znajuci njegov stil pisanja i citajuce ostale njegove postove, moram priznati da sam i ja pomalo zatecen, ali.. i pored svega mislim da je jedan od kvalitetnijh clanova ovog forum! Ko zna...moguce da se neko drugi logovao preko njegovog naloga..mislim, sve je moguce...
  5. Ma daj..sta se tripujes?! Stvarno bi zeleo da mi navedes konkretan primer, jer u svojoj skromnoj audiofilskoj karijeri jos nisam naisao na tako nesto...tako da bi mi ovo bila jedinstvena prilika da jos malo prosirim svoje audiofilske vidike?!
  6. Izgledaju kao kopija Harbeth-a.
  7. Strpite se malo ljudi, sada slede fina podesavanja! Za to treba malo vremena...
  8. Edit Chowek: I ovde ćemo da stanemo sa off-om.
  9. To je tacno! Ali mislim da Dynaudio vise ne prodaje kit komlete svojih zvucnika...Mislim bar...
  10. Polica na kojoj su uredjaji u sustini je deo sistema i igra ogromnu ulogu u zvucnoj reprodukciji istog! Ako je polica losa i prenosi vibracije, verujte da ce se to i tekako cuti, a onda ne pomaze ni sistem i visestruko skuplji od miljetovog.
  11. Sta ima veze sto smo prokomentarisali negativno na racun njegove police? Jel' mu ta polica neki rod pa da ce sad on da se uvredi i naljuti?! Ako je normalan, shvatice i sam da su to samo nasa misljenja i nista drugo, mozda mu cak budemo i pomogli oko odluke da je promeni! E' sad, ako on to emotivno dozivljava..onda je problem mnogo dublji, ali..iskreno se nadam da nije tako! A ti gvlado, nemoj molim te da izigravas nikakvog dusebriznika, i nema potreba da skaces u vatru ako vatre nema, i bolje bi ti bilo da vodis racuna o svojim porukama, sta pises i kakav utisak ostavljas na druge?! Hocu reci: Pezpotrebno od muve pravis magarca i rasplinjujes vatru tamo gde je nema! OK?
  12. Sta pricas bre? Kakve te ''prodane duse'' spopale? Samo sam konstatovao da takav sistem zasluzuje bolji smestaj i da je steta sto je na takvoj polici... Ali dobro, ukusisui razliciti i o njima ne treba raspravljati, tako da vise ni ja necu pomonjati njegovu policu! Milje, svaka cast za sistem..uzivaj!
  13. Ali zato bi izgledalo mnooogo dobro..dok je ova polica po meni potpun promasaj! Mnogo mu je lepse izgledala postavka sa starom policom, onako, audiofilskije...
  14. Da, slazem se! Mozda neka Finite...
  15. Vidim da se B&W i naim najvise zadrzali... ))
  16. Nasledje od seniora (mog starog), slike su sa neta posto je moje nazalost poklonjeno... Secam se da je imao pun mas(t)an zvuk, bilo ga je ugodno slusati.
  17. Ja kada sam ovo video, nisam mogao da verujem... http://www.hi-files.com/forum/index.php?/classifieds/item/909-hi-fi-polica-ispod-cene-materijala/
  18. Ako nije, neka ga pregazi tranvaj! Više...
  19. Kvalitetni sistemi (pojacala) dobro zvuce kako na velikim tako i na malim glasnocama..i bes koriscenja lounessa, bass/treble ''ulepsivaÄa zvuka''.
  20. Hvala: Kaiser, Silver Surfer i sondek
×
×
  • Create New...