Sonichammer

HiFi distributer / proizvođač
 • Content Count

  7,682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

About Sonichammer

 • Rank
  Impulse Hi-Fi Audio

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.impulsehifiaudio.rs/.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Makenzijeva Beograd
 • Interests
  hifi

Recent Profile Visitors

8,522 profile views
 1. Ne nego u Sondeka jer “dok ne pusta pornice, dobro je”! Ma nije, to bi rekao vas sugradjanin Djoka. Evo ga nk bar malo osvetlao obraz Republike.
 2. Sad si me iznenadio! Neprijatno.
 3. Vrlo sveza revija, Hi Fi Pig - Hegel H190 https://hifipig.com/hegel-h190-integrated-amplifier-dac/?fbclid=IwAR0OVnPh0BdGAdMeDG04YA-MYp95V2dP3JxdHHnJ-OedwKMLGnUUAD1dYQo
 4. Ako dobro shvatam, kad je slusni rezultat los svesno se ide na degradaciju mernih rezultata u korist slusnih.
 5. Znaci merenje ipak ne mora da bude referentno u odnosu na slusno iskustvo?
 6. Ja samo iznosim cinjenice a to sto neko u svemu vidi teoriju zavere, sa tim ce morati sopstbenim snagama da izadje na kraj. Ja vredjam? Gde? Koga? Sto se tebe tice, da imas obraza, uputio bi mi (a i ostalima) izvinjenje sto si svojom izjavom izazvao zbrku na doticnoj temi i mene dodatno optuzio za zloupotrebu fotuma u licne svrhe.
 7. Promovisao sam uredjaj koji NE prodajem a optuzen sam da ga prodajem pri cemu si ti to podrzao ne razlikujuci na geo karti Novi Sad od Beograda i cinjenicu da na kanti cudno pise rec voda (PETROL) i onda je Anubis u pravu? p.s. i ne znam kako to mene moderacija brani? Prosli put me anubis nazove dezurnim duvacem u koznu frulu, ja se bez teskih reci pobunim i obbojica budemo iskluceni na dva dana??? da bog da i tebe tako u zivotu branili kad god ti bude trebalo
 8. Samo da potsetim da je na doticnoj temi lavinu oftopika polrenuo upravo ovaj koji se buni i to lazbim optuzbama na racun jednog clana koji je konstruktivno ucestvovao u diskusiji. Taman kad se malo smirila situacija, drugi clan je ponovo bujicom neistina a u cilju diskteditscije jednog domaceg distributera pokrenou novi talas “ja tebi, ti meni”. Mislim da je krajnje vreme da se odvoji zito od kukolja na forumu i da se vinovnici sukoba, klevetnici i lazovi ostrije kazne a ne da se sve trpa u isti kos pa da jednak status i i kaznu ima i onaj ko vredja i onaj koga vredjaju.
 9. Uvek se isplati uloziti u klasican preamp. Slusao sam D/A konvertore do 5k€, cak i neke danas bas izvikane, koji u sebi imaju preamp. Uvrk je stand alone pream donosio zvucni benefit.
 10. Nije u pitanju da li ima problema ili ne. Govorio sam tj pisao o zvucnom kvalitetu.
 11. Iz mog iskustva uvek ali zaista uvek, standalone ptreamp je daleko suprriorniji od atenuacije u digitalnom domenu nekog D/A konvertora. Ako je u pitanju nedostatak stetstava, to je jedno i nadam se i ponavljam , privremeno. Ako je u pitanju pokusaj da se “zahebe sistem” , siguran sam da to nece ici. Da li se planira koriscenje jos nrkog ulaza ili samo USB? USB je dominantan ulaz na tom DAC-u.
 12. Ako podesis na max imaces izoblicenje. Koliko se secam dac pamti nivo volume pozicije pre gasenja. Cak i da nije tako, prilikom ponovnog ukljucivanja nije na max output poziciji. Ako smem da pitam, da li je po sredi neki mali desk top sistem ili klasican “veliki”? .