Jump to content

CJbolland

Članovi
 • Posts

  95
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CJbolland

 1. Ja sa kolom operem roštilj, kad treba.
 2. Svega osim sardina i pirinča. 😛 Mislio sam u vezi Hi-fi.
 3. Neminovno je da kriza dolazi i da će sve poskupeti ili ga neće biti. Kako ste se odlučili snaći, planirate li nešto, pravite li zalihe..?
 4. Sae80 i Sae90 je baš gusto, ima ga na svakoj pumpi da se uzme jeftino. Ja ga koristim za lanac za bajk. Jedna boca ima da ti traje doživotno.
 5. Pc (Foobar2000)- Project S2 digital dac - Denon pma 1080r - I.Q. 4180at Slušam i internet radio.
 6. Ja sam verovatno uneo zabunu sa mojim dvd pitanjem. Nema veze uglavnom trebaju mi ipak predlozi za cd plejer ne transport.
 7. Imam Dvd-rom na Pc-u. Ako pustim Cd preko njega jel mu to dođe slično kao to što si mi ti predložio? Razlog što bi uzeo plejer je baš taj da ne bi uvek morao paliti kompjuter da slušam muziku. Pozdrav
 8. Hteo bih uzeti cd plejer čisto da imam da pustim neki cd s vremena na vreme, naravno polovan. Nisam u tom svetu pa je svaki predlog dobrodošao. Hvala!
 9. Ja bih lično kupio HK 6950r za sebe. Odličan zvuk.
 10. Ako misliš na cugu onda isto mislimo
 11. Dok se ja sam ne usviram.
 12. Z623 sam imao prilike slušati dosta puta. Zvuk je jako loš za moj pojam. Ukratko sve što se čuje je bas i to je sve, nije moja šoljica čaja što bi rekli. Predloženi Microlab 6c je dobar izbor, neki stalci pored tog tvog stola i verujem da bi bio vrlo zadovoljan.
 13. Daj okači taj test da čujemo ako te ne mrzi.
 14. Probaj da testiraš i ne koristiš taj program i stavi na ekvilajzeru sve na 0, reguliši gain. Velika je verovatnoća da je do softvera tj. previše pojačano
 15. CJbolland

  Vicevi

  Samo se zezajte iz vaših toplih fotelja. Ukrajina je tu jako blizu ne zaboravite...
 16. Pogledaj i Viewsonic monitore. Dobar je odnos cena/performanse.
 17. Za 4000e ti kablovi bi morali da znaju još i da kuvaju, peru i peglaju.
 18. Zdrav razum mi nalaže da ću od cca. 1000e za kablove bar 900 uložiti u bolje pojačalo ili još bolje u zvučnike, jer tamo što kažu guma dolazi u kontakt sa asfaltom, gde je svaka promena noć i dan.
 19. Koje mišljenje imate na zamenu kabla na slušalicama sa nekim high end skupim, sa cenom tog kabla koja često prevazilazi vrednost jednih boljih slušalica, a gde je fabrički kabl već kvalitetan? Šta može da se dobije imajući u vidu da se drajveri na slušalicama obično drže na žicama koje su tanke kao vlas kose?
 20. Što se mene tiče nema razlike između kvalitetnog kabla od 50e i kabla od 500e. Niti mogu čuti neku razliku između njih u A/B blind testu niti se razlika može praktično izmeriti.
×
×
 • Create New...