Epson, svetski lider na tržištu video projektora, uskoro će izbaciti na tržište dva nova HD Ready 1080p (Full HD) kućna video projektora, modele EH-TW5500 i EH-TW4400. Napravljeni da ispune očekivanja zaljubljenika u kućne bioskope, ovi video projektori poseduju kvalitet kakav se ne sreće kod drugih projektora, stil i performanse sa fantastičnim nizom karakteristika, uključujući Epsonovu superiornu 3LCD tehnologiju koja garantuje vrhunski kvalitet slike. Ove mašine su zaista savršen izbor za one koji očekuju perfektne performanse od kućnog bioskopa.
Aleksandre Di Karo, Product Manager iz Epson Europe: „Zaljubljenici u kućne bioskope koji traže najbolje HD video projektore mogu da odahnu jer su pred njima naša dva nova modela EH-TW5500 i EH-TW4400. Sa fantastičnim kontrastom, naprednom D7 3LCD tehnologijom panela i najbogatijim menijem naprednih opcija za poboljšanje slike, ove nove Full HD mašine predstavljaju odraz naše neprestane potrage za izvanrednim inovacijama na tržištu kućnih bioskopa.“
EH-TW5500, Epsonov vodeći HD Ready 1080p (Full HD) kućni video projektor dostiže neverovatan odnos kontrasta od 200.000:1 – što predstavlja jedan od najvećih odnosa kontrasta na tržištu, a sadrži i D7 C2Fine LCD panele, pa je projektovana slika oštra, svetla i kristalno jasna. Pored toga, ISF sertifikat omogućava da Epsonovi partneri precizno podese video projektore kako bi kupcu priuštili optimalne performanse. Sa HQV procesorom, EH-TW5500 omogućava dvanaestobitnu video obradu što za rezultat ima fantastičan kvalitet slike, dok pokretne scene izgledaju potpuno prirodno.
Druga, dostupnija opcija sa Full HD rezolucijom, EH-TW4400 takođe daje izvanrednu sliku. Odnos kontrasta od 130.000:1, uz stilizovan dizajn u beloj boji, govori da ovaj projektor odgovara svakoj dnevnoj sobi i da reprodukuje fantastičnu sliku.