Ekskluzivni Bang & Olufsen paket za savršen bioskopski doživljaj u vašem domu

Uživajte u moći bioskopskog zvuka i kristalno jasne slike uz Beovision Theatre ili Beovision Harmony, uparenim sa jedinstvenim Beolab 28 ili Beolab 18 zvučnicima za spektakularni Surround zvuk. Posetite lokalnu Bang & Olufsen prodavnicu kako biste saznali više o ovoj personalizovanoj ponudi.

Uz ovaj ekskluzivni Bang & Olufsen paket možete uštedeti:

 • 3.500 EUR prilikom kupovine Beovision Theatre ili Beovision Harmony TV sistema i para Beolab 28 zvučnika zajedno.
 • 4.500 EUR prilikom kupovine Beovision Theatre ili Beovision Harmony TV sistema i para Beolab 18 zvučnika zajedno.

Kombinacija ovih vrhunskih TV sistema sa Beolab 28 ili Beolab 18 zvučnicima obezbeđuje vam zvuk visoke vernosti, sa jasnim, preciznim tonovima i moćnim basom koji vas potpuno uvlači u dešavanja na ekranu. Beolab 28 i Beolab 18 zvučnici su ne samo vrhunski tehnološki proizvodi, već i elegantni dizajnerski komadi koji će dopuniti estetiku vašeg enterijera.

Zamislite minimalističke linije u luksuznim materijalima poput brušenog aluminijuma i premijum tkanina, koje se besprekorno spajaju sa postoljem u skulpturalnoj jednostavnosti. Silueta tankog ekrana čini se da lebdi na zidu, dok njeno nenametljivo prisustvo zrači neosporivom sofisticiranošću. Više od televizora, Beovision Theatre i Beovision Harmony su prave umetničke kreacije koje će redefinisati vaše iskustvo zabave dok istovremeno upotpunjuju vaš prostor. Beolab 18 i Beolab 28 zvučnici, dostupni u različitim bojama i završnim obradama, takođe su skulpturalna dela umetnosti. Njihove besprekorne krive linije i premijum materijali poput aluminijuma i drveta odišu luksuzom i funkcionalnošću. Bez obzira da li su diskretno postavljeni ili ponosno izloženi, ovi zvučnici unapređuju svaki prostor svojim beskrajno elegantnim dizajnom.

Odaberite Beovision Theatre ili Beovision Harmony TV i doživite svaki trenutak uz kristalno jasnu sliku i besprekoran zvuk.

 • Beyond 4K HDR: Zakoračite u svet gde pikseli nestaju. Osetite svaki detalj, od nijansi boja do dubine tekstura.
 • Dolby Atmos: Uronite u prostor zvuka koji vas okružuje sa svih strana, osećajući se kao da ste deo scene.
 • Prilagodljiva slika: Uživajte u besprekornom kvalitetu slike bez obzira na osvetljenje prostorije.
 • Elegantan, minimalistički dizajn: Televizor se savršeno uklapa u enterijer, ističući se svojom estetikom i funkcionalnošću.

Osetite potpuni spektar savršenog zvuka uz zvučnike Beolab 18 ili Beolab 28 i doživite svaku notu kao nikada pre.

 • Prilagodljiva linearizacija basa: Osetite duboke tonove sa punom snagom i preciznošću.
 • Bežična povezivost: Uživajte u kvalitetnom zvuku bez nepotrebnih kablova, osiguravajući čistu i jednostavnu instalaciju.
 • Kontrola širine zvuka: Prilagodite zvuk vašem prostoru, stvarajući jedinstveno audio iskustvo.
 • Kristalno čisti visoki tonovi i precizni srednji tonovi: Čujte svaki detalj sa neverovatnom jasnoćom.
 • Moćan bas: Osetite punu snagu svake note, uranjajući se u emocionalnu dubinu zvuka.
 • Aktivna kompenzacija sobe: Obezbedite savršen zvuk, prilagođen akustici vaše prostorije.
 • Prilagodljiv dizajn: Personalizujte izgled zvučnika prema svom stilu.
 • Ugrađene striming mogućnosti: Uživajte u svetu zabave na jednostavan način.
   

Ponuda važi do 15. aprila 2024. godine i važi samo za kupovinu u ovlašćenim Bang & Olufsen prodavnicama. Budite među prvima koji će doživeti ovo ekskluzivno iskustvo i unapredite svoj dom u prostor savršenog uživanja u omiljenim sadržajima. Svi Bang & Olufsen proizvodi, uključujući ove, dostupni su ljubiteljima vrhunske tehnologije u B&O prodavnici u ulici Cara Lazara 11 u Beogradu. Za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa brendom ili proizvodima, posetite avconcept.rs ili pozovite +381 11 303 64 24.