Dayens na Hi-Files sajmu

Sada već tradicionalno, na domaćem Hi-Files sajmu imaćemo svetsku premijeru našeg novog uređaja. Aktivni pretpojačavač Ecstasy IV rezultat je dvogodišnjeg razvoja i višedecenijskog iskustva. Nastao je iz potrebe da se Ecstasy serija zaokruži i da se ponudi uređaj izuzetnog zvuka, a razumne cene. Kao i većinu Dayens uređaja, Ecstasy IV pretpojačavač krasi sveden i diskretan dizajn čija atraktivnost leži upravo u jednostavnosti. Jednostavno rečeno, u pitanju je izgled koji ne umara i ostaje svež i nakon mnogo vremena.

U svim našim uređajima koristimo pažljivo odabrane komponente proverenih proizvođača, odličnih tehničkih karakteristika, ali ono što je mnogo bitnije, još boljeg zvuka. Jednostavnost upotrebe, kratki signalni vodovi, robusno napajanje, odvojene kontrolne kartice (digitalni deo) i daljinska kontrola svih funkcija samo su neke od odlika našeg najnovijeg pretpojačavača Ecstasy IV.

Kao i uvek do sada, poslušali smo sugestije saradnika i korisnika naših uređaja i implementirali smo opciju namenjenu prvenstveno ljubiteljima kućnog bioskopa. Ecstasy IV podseduje HT bypass opciju zahvaljujući kojoj se može integrisati u high-end surround sistem.

Sa nestrpljenjem očekujemo ljubitelje muzike i dobrog zvuka na predstojećem sajmu gde ćemo predstaviti celokupan i zaokružen Dayens sistem i zvuk. Sinergiju čine Ecstasy i Ampino amplifikacija sa Grande Mikra i Grande Nano zvučnim kutijama, povezani našim In Vivo kablovima.