JBL On Time je muzički centar visokog kvaliteta, koji vas može probuditi uz muziku sa iPod plejera. Jednostavno stavite iPod na JBL On Time i doživećete čist, snažan i dinamičan zvuk. Visokotonac usmeren nagore, horizontalni bas i srednjetonac daju zvučno polje od 360 stepeni. JBL On Time sadrži radio, časovnik i dvostruki alarm i prvi je uređaj ovog tipa koji ima menije i intuitivan korisnički interfejs.

JBL On time koristi Apple iPod Universal Dock adapter i kompatibilan je sa većinom verzija iPoda, uključujući verzije nano i 5G. Mini stereo konektor omogućava priključivanje alternativnih izvora zvuka – CD plejera, računara i sl. Kontrole za upravljanje su veoma jednostavne: jedan dodir je dovoljan za pojačavanje i stišavanje zvuka, drugi dodir za izbor iPoda, radija ili spoljašnjeg izvora. Pet FM i pet AM memorijskih mesta za radio-kanale omogućavaju lako biranje omiljenih radio stanica. JBL On Time pamti poslednju izabranu radio stanicu, jačinu i izvor zvuka, tako da pri ponovnom uključivanju nema potrebe za podešavanjem ovih parametara. Intuitivni korisnički interfejs omogućava da se sve funkcije lako programiraju pomoću tastera. Ponuđene su opcije promene jezika, alarm i korišćenje funkcije "dremanja". Veliki i jasan LCD sa pozadinskim osvetljenjem je veoma koristan, a tasteri sa pozadinskim osvetljenjem se lako pronalaze u mraku.

Nema sumnje da ovaj koristan uređaj, pored svoje svakodnevne funkcionalnosti, zadovoljava i HiFi standarde. Idealan je poklon za svakoga, naročito za one koji imaju problema s jutarnjim buđenjem.