Auris Audio na Hi-Files sajmu

Bazirana na dugogodišnjem iskustvu u dizajniranju pojačala i drugih elektronskih uređaja, filozofija Auris Audia je bazirana na superiornom dizajnu, prirodnim materijalima i veštini pravljenja, što nam daje za pravo da kažemo da su naši uređaji napravljeni sa dušom. Prateći svoj san I viziju, osnivač i generalni direktor Milomir Trošić je imao samo jedan cilj – ispunjavajuće zadovoljstvo I najzahtevnijih korisnika. Njegova motivacija je da dostigne konstantno ispunjenje želja i potreba audiofila, pružajući im potpuni užitak u mekom i detaljnom zvuku. Vođeni ovim, tim predanih inženjera I audio dizajnera je posvećen ostvarenju Auris Audio sna – savršen zvuk za savršen sluh… Domaći proizvođač Auris Audio će se na predstojećem Hi-Files sajmu predstaviti posetiocima sa brojnim uređajima iz različitih kategorija.

Dizajniran da prati konture znaka beskraja, Forte 150 vas odmah osvaja svojom vanvremenskom lepotom, kvalitetom i performansama. Kako samo ime kaže, Forte 150 mono blok se izdvaja po njegovoj jačini i energičnom zvuku. Izlazni transformator na dvostrukom jezgru od 200 vati omogućava signalnu jačinu od 15 herca do 50 kiloherca. Forte 150 ima u sebi najkvalitetnije komponente, kojim se dobija najbolji zvuk bez kompromisa.

Fortissimo je integrisano pojačalo sa Push-Pull tehnologijom, napravljeno da oduševi entuzijaste čije se omiljene note mogu naći u dinamičnoj muzici. Jazz, Blues, Rock i Fortissimo su stvoreni jedno za drugo. Snaga od 100 vati uz lampe KT-120 dozvoljava laku selekciju širokog spektra zvučnika, dok drvene strane kućišta smanjuju vibraciju. Jedno je sigurno – kompletno uživanje je zagarantovano.

Fortino 6550 je umetničko delo u kompaktnom dizajnu. Ovo integrisano Push-Pull pojačalo jačine 2 x 50 vati sa 4 analogna ulaza dizajnirano je tako da pokaže veselu, ali prirodnu stranu High-End audio reprodukcije. Daljinski upravljač pruža nekoliko osnovnih funkcija koje su vam potrebne za potpuno uživanje. Najviši kvalitet komponenti koje su ugrađene u ovo pojačalo garantuje stabilnost i istrajnost.

Headonia, kako samo ime kaže, daje čist užitak tokom slušanja vaših omiljenih nota i pruža mogućnost da to prelepo iskustvo podelite sa još nekim. Headonia pojačalo za slušalice podržava dva para slušalica, koje mogu zasebno da se podese. Ako tražite dinamiku, transparenciju i apsolutnu preciznost, Headonia je ono sto vam je potrebno.

HA2 SE predstavlja High-End stereo pojačalo za slušalice. U zavisnosti od tipa slušalica, izlazna impedansa može biti selektovana prekidačem na 50, 150, 300 i 600 oma. Sve funkcionalne jedinice i operativni principi integrisanih pojačala su takođe primenjeni kod dizajna HA 2 SE Auris pojačala za slušalice. HA2 SE pojačalo je proglašeno najboljim pojačalom za slušalice u 2017. godini od strane uglednog evropskog časopisa “Headfonia”.

Nirvana, kako samo ime kaže, dizajnirana je tako da vas dovede u stanje apsolutnog blaženstva – nirvane. Odlučili smo da napravimo pojačalo koje će, pored vrhunskog kvaliteta i prirodnog zvuka, omogućiti korisniku da izabere bilo koje slušalice. Sa izlaznom jačinom od 6,5 vati u čistoj A klasi, ovo pojačalo podržava sve brendove slušalica. Nirvana je bazirana na EL34 lampama Single-End konfiguracije. Odabir impedanse je standard kod svih naših pojačala za slušalice, dok VU metar pokazuje izlaznu snagu.

D1D je High-End D/A konverter s podrškom za 384 kHz/32-bitski PCM i izvorni DSD. Tri koaksijalna i tri optička ulaza pružaju mogućnost konekcije preko PC, Mac, Android i iOS uređaja. Novi D1D je kombinacija stila, inovacije i tehnologije, koji reprodukuje zvuk superiornih performansi.

Rezultat vrsnih majstora je upravo D2D, veliki brat modela D1D. D2D je takođe High-End D/A konverter s podrškom za 384 kHz/32-bitski PCM i izvorni DSD. Tri koaksijalna i tri optička ulaza omogućavaju konekciju sa više digitalnih izvora. Amanero USB DAC takođe omogućava konekciju sa PC, MAC, Android i iOS uređajima. Ako se traži puno, intenzivno, čisto i zahtevno izvođenje bilo kog digitalnog formata, D2D je pravi izbor. On je kombinacija dinamike, tajminga i detalja, bez obzira na to koji muzički žanr slušate, što čini Aurisov D2D veoma prilagodljivim.

Kako dobiti izvrstan zvuk iz malih zvučnih kutija? Slušanjem Poison 3 zvučnika. Bazirani na ideji da mnogi audiofili nemaju uvek dosta mesta za velike zvučne sisteme zbog modernog načina života, Auris Audio tim je uložio vreme, energiju i veliki napor da razvije vrhunski Audiofilski proizvod kao što je Poison 3. Tvrdimo da će taj impresivni zvuk i velika frekvencija Poison 3 zvučnika iznenaditi i one čija su očekivanja najveća. Preporučeno pojačalo od 100 vati će doprineti punom potencijalu ovih elegantnih zvučnika.

Poison 4 su podnostojeći trosistemski bas-refleks zvučnici. Kombinacija kože i drveta, karakterističan dizajn, Mundorf kondenzatori, Fountek i Beyma drajveri doveli su Auris Audio do željenog rezultata za Poison 4 zvučnike. Njihova veličina ih čini pogodnim za svaki ambijent.

Poison 8 su četvorosistemski 3D zvučnici ručno pravljeni od prirodnih materijala, koji su postali zaštitni znak Auris Audio brenda. Sa preporučenom snagom od 10-100 vati, ovi lepotani imaju neverovatni performans i jedinstveni akustični stil. Poison 8 koristi Beyma osmoinčni bas-drajver, ribonski visokotonac i srednjetonski drajver napravljen izričito po Auris Audio specifikacijama od strane Fountek-a. Na zadnjoj strani Poison 8 zvučnika su back loaded tweeter i 3D prekidač koji proširuje raspršivanje zvuka!

Nova generacija zvučnika je proslavljena uspehom jako poznate Poison 8 serije. Ovaj par predstavlja do sada najveće dostignuće koncepta Auris Audia u tehničkom i muzičkom smislu.
Poison 88 su četvorosistemski High-End zvučnici sa 3D opcijom. Kao i njihov mlađi brat, Poison 88 je takođe proizašao iz veštih ruku Auris Audio majstora. Sa preporučenom jačinom od 10-150 vati, Poison 88 ispunjava sobu harmonijom i neopisivim muzičkim osećajem koji mora da se doživi da bi se razumeo. Bi-amp konfiguracija obezbeđuje najbolje rezultate. Ovaj “nežni džin” definitivno ulazi u trku za najbolji par zvučnika u svojoj klasi.